iHelp Seinäjoki

Kalevankatu 11-13, 60100 Seinäjoki
Yhteistyössä: Mobile Partners Oy

Aukioloajat

Ma-Pe 10.00-17.00

Ota yhteyttä

Samsung ja iPhone huolto Seinäjoki​

Olemme paikallinen puhelinhuolto Seinäjoella. Ydinosaamistamme ovat tabletin ja puhelimen näytön ja akun vaihto. Puhelinhuoltomme tekee korjaukset nopeasti ja edullisesti, sekä paikan päällä liikkeessämme. Suosituimmat palvelumme ovat iPhone huolto ja korjaus, sekä Samsung huolto Seinäjoella.
Asentajamme ovat suorittaneet kymmeniä tunteja kestäneet Apple® sertifikaatit ja tarjoamme halutessasi iPhone korjauksiin Apple® alkuperäiset varaosat. Samsung puhelimen korjaus tehdään lähes aina alkuperäisillä varaosilla.Olet lämpimästi tervetullut paikalliseen puhelinhuoltoomme!

iPhone huolto ja korjaus Seinäjoki

Olemme paikallinen iPhone huolto- ja korjausliike Seinäjoella. Applen sertifioimat asentajamme takaavat laadukkaan ja ammattitaitoisen palvelun. Meillä asiakas saa itse valita käytetäänkö iPhone huoltoon alkuperäistä Apple® varaosaa vai tarvikeosaa. Mikäli haluat iPhone korjauksen kaikista laadukkaimmilla varaosilla, suosittelemme Apple® varaosia. Tällöin et saa minkäänlaisia ilmoituksia vaihdetuista osista tai menetä ominaisuuksia. Mikäli laitteen ilmoitukset eivät sinua häiritse, niin iPhone korjaus tehdään halutessasi tarvike varaosilla, jolloin kustannuksesi laskevat selkeästi. Annamme kummallekkin vaihtoehdolle takuun osalle ja työlle.

Samsung huolto Seinäjoki

Samsung huoltomme Seinäjoella käyttää lähes poikkeuksetta alkuperäisiä valmistajan varaosia, poikkeus voi tulla vanhemmissa Galaxy malleissa joihin ei valmisteta enää alkuperäisiä osia. Yleisin Samsung korjaus on vuodenajasta riippuen Samsung näytön vaihto tai Samsung akun vaihto. Talvisin vaihdamme paljon akkuja niin Samsung puhelimiin kuin tabletteihin. Kesäisin taas asfaltti ja ulkoilun lisääntyessä alkaa näytön korjaukset. Pidämme laajan varaston varaosia niin Samsung puhelin- kuin tablethuoltoja varten. Korjaus kestää yleensä tunnista muutamaan tuntiin riippuen laitteen viasta ja mallista. Voit kysyä tarkempaa hinta- ja huollon kestoa soittamalla tai asioimalla suoraan liikkeessämme, tervetuloa!

Nopea puhelin- ja tablethuolto Seinäjoki

Meidän tärkeimpiä tehtäviämme on palvella asiakkaamme nopeasti ja laadukkaasti. Asentajiemme kokemus ja koulutus takaa nopeuden, kun varaosamme hoitavat laadun asentajien avustuksella. Vaikka puhelimen korjaus käy meiltä nopeasti, emme hätäile tai kiirehdi väärässä kohdassa. Puhelinhuolto on tärkeä tehdä rauhallisessa ympäristössä ja laadukkailla työkaluilla. Käytämme kalliita ja hienoja laitteita useissa vaiheissa puhelimen korjausta. Löydät meiltä laajan valikoiman erilaisia puhelin- ja tablethuoltoja. Mikäli et löytänyt sopivaa huoltoa verkkosivuiltamme, otathan rohkeasti yhteyttä vaikka puhelimitse liikkeeseemme.

Tablet ja iPad huolto Seinäjoki

Puhelinhuollon lisäksi teemme laajasti erilaisia tablet huoltoja Seinäjoella. Suosituimmat korjaukset ovat iPad lasin vaihto ja Samsung näytön vaihto. iPad huolto vaatii varsinkin enemmän aikaa kuin puhelimen korjaus. iPadin lasin korjaus on todella työläs, koska lasi otetaan pala palalta irti samalla lämmittäen. Samsung tabletin korjaus on suunniteltu hieman erilailla ja on huomattavasti nopeampi kuin iPadin korjaus. Meiltä luonnistuu Samsung tabletin korjaus usein jopa tunnissa, mutta varmistuthan varaosan saatavuusdesta soittamalla ennen asiointia taataksemme sinulle nopean huollon!

Ota yhteyttä iHelp Seinäjoen myymälään