Huawei Mate 20 X 5G

Puhelimen panssarilasi asennettuna

25,0030,00
  • Panssarilasi puhelimeen asennettuna
    • Kapeampi panssarilasi 25€ (2D)
    • Panssarilasi koko näytölle 30€ (3D)

Huawei Mate 20 X 5G Näytön- ja lasin vaihto

299,00

Puhelimen näyttö rikki tai säröillä? Huawei Mate 20 X 5G näytön- ja lasin vaihto edullisesti ja nopeasti Huawein alkuperäisillä osilla. Hajonneen Huawei Mate 20 X 5G huolto ja korjaus iHelp huoltopisteissä ympäri Suomen. Näytön vaihto sisältää myös akun vaihdon veloituksetta.

Huawei Mate 20 X 5G Akun vaihto

79,00

Puhelimen akku rikki, ei lataa tai puhelin sammuilee? Huawei Mate 20 X 5G akun vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Vahingoittuneen Huawei Mate 20 X 5G huolto ja korjaus iHelp toimipisteissä ympäri Suomen.

Huawei Mate 20 X 5G Takalasin vaihto

129,00

Puhelimen takalasi rikki tai säröillä? Huawei Mate 20 X 5G takalasin vaihto edullisesti ja nopeasti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Vahingoittuneen Huawei Mate 20 X 5G huolto ja korjaus iHelp puhelinhuolloissa ympäri Suomen.

Huawei Mate 20 X 5G Kaiuttimen vaihto

89,00

Puhelimen kaiutin rikki tai ei toimi? Huawei Mate 20 X 5G kaiuttimen vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Vahingoittuneen Huawei Mate 20 X 5G korjaus ja huolto iHelp huoltopisteissä ympäri Suomen.

Huawei Mate 20 X 5G Kameran linssin vaihto

59,00

Puhelimen kameran linssi rikki tai naarmuilla? Huawei Mate 20 X 5G kameran linssin vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Rikkoutuneen Huawei Mate 20 X 5G korjaus ja huolto iHelp toimipisteissä ympäri Suomen.

Huawei Mate 20 X 5G Latauspään vaihto

139,00

Puhelin ei lataa tai ei tunnista latausjohtoa? Huawei Mate 20 X 5G latauspään vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Rikkoutuneen Huawei Mate 20 X 5G korjaus ja huolto iHelp puhelinhuolloissa ympäri Suomen.

Huawei Mate 20 X 5G Sormenjälkitunnistimen vaihto

89,00

Puhelimen sormenjälkilukija rikki tai ei tunnista sormenjälkeä? Huawei Mate 20 X 5G sormenjälkilukijan vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Hajonneen Huawei Mate 20 X 5G korjaus ja huolto iHelp huoltopisteissä ympäri Suomen.

Huawei Mate 20 X 5G Virta- ja volumenäppäinten vaihto

89,00

Puhelimen virtanäppäin tai volumenäppäimet ei toimi? Huawei Mate 20 X 5G virta- ja volumenäppäinten vaihto edullisesti ja nopeasti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Rikkoutuneen Huawei Mate 20 X 5G huolto ja korjaus iHelp huoltopisteissä ympäri Suomen.

Huawei Mate 20X 5G Etukameran vaihto

99,00

Puhelimen etukamera rikki tai ei toimi? Huawei Mate 20 X 5G etukameran vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Hajonneen Huawei Mate 20 X 5G korjaus ja huolto iHelp huoltopisteissä ympäri Suomen.

Huawei Mate 20X 5G Kameran vaihto

189,00

Puhelimen kamera rikki tai ei toimi? Huawei Mate 20 X 5G kameran vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Vaurioituneen Huawei Mate 20 X 5G huolto ja korjaus iHelp puhelinhuolloissa ympäri Suomen.

Huawei Mate 20X 5G Korvakaiuttimen vaihto

89,00

Puhelimen korvakaiutin rikki tai ei toimi? Huawei Mate 20 X 5G korvakaiuttimen vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Vaurioituneen Huawei Mate 20 X 5G korjaus ja huolto iHelp toimipisteissä ympäri Suomen.

Huawei Mate 20 X 5G Näytön korjaus

iHelp on yksi Suomen suurimmista puhelinhuolloista. Suosituin Huawei Mate 20 X 5G huolto on Huawei Mate 20 X 5G näytön korjaus. Tämä huolto on kauttamme mahdollista tehdä alkuperäisillä Huawein varaosilla tai tarvike osilla, sinä päätät! Olipa kyseessä sitten Huawei Mate 20 X 5G näytön vaihto tai Huawei Mate 20 X 5G akun vaihto – iHelp hoitaa Huawei huoltotyöt nopeasti ja edullisesti ympäri Suomea valtakunnallisesti. Huawei Mate 20 X 5G näytön vaihto ja korjaus hoituu liikkeessämme jopa odottaessa ilman ajanvarausta.

Huawei Mate 20 X 5G Huolto – Akun vaihto

Huawei Mate 20 X 5G akun vaihto tehdään halutessasi alkuperäisellä tai tarvike varaosalla. Sinä päätä, me teemme! Huawei Mate 20 X 5G akun vaihto on suhkot nopea huoltotyö, mutta suosittelemme sopimaan ajan käynnillesi ennen meillä asiointia varmistaaksemme varaosan löytyvyyden.

Huawei Mate 20 X 5G korjaus

Uusiin puhelimiin kehitetään jatkuvasti uusia fyysisiä ominaisuuksia. Tämä tarkoittaa huoltopalveluiden tarjoajana jatkuvaa markkinoiden seuraamista ja tuotekehittelyä. Me iHelpillä haluamme tarjota asiakkaillemme kattavan valikoiman erilaisia laitteiden huolto- ja korjauspalveluita myös harvinaisempiin vikoihin, kuten kameroiden vaihtoon, kaiuttimien korjaukseen ja erilaisten porttien ja painikkeiden vaihtoon. Kaikki iHelpin ammattilaiset on koulutettu korjaamaan myös vaativampiakin puhelimien vaurioita rikkoutuneista puhelimien sisäisistä komponenteista vakavasti vaurioituneisiin älypuhelimien runkoihin. iHelpin laadukas ja monipuolinen Huawei Mate 20 X 5G korjaus löytyy myös pienemmiltäkin paikkakunnilta ympäri Suomen.

Suosituimmat Huawei Mate 20 X 5G korjaustyöt

Luonnollisesti puhelimen ulkoiset osat, kuten näyttö ja takalasi ovat erityisen herkkiä arjen kolhuille. Pienikin pudotus voi rikkoa puhelimen näytön ja tehdä puhelimen käytöstä vaarallista irtoilevien sirpaleiden tai lasinpalasten vuoksi. iHelpin suosituimmat Huawei Mate 20 X 5G korjauspalvelut ovat näytön vaihto ja akun vaihto. Akku on syytä vaihtaa viimeistään, kun puhelimen latausjaksot tihenevät ja akun varaus ei kestä normaalissa arkikäytössä vuorokautta.

Laadukkaat varaosat

iHelp tarjoaa huolloissaan alkuperäisiä ja tarvike varaosia, sinä päätät! Emme vaurioita huollon yhteydessä laitteen muita osia ja tarkistamme aina laitteen toimivuuden ennen sen luovuttamista. Harvinaisempien puhelinmallien tai vaurioiden osalta kannattaa olla ensin yhteydessä puhelimitse tai viestitse lähimpään iHelp puhelimen huoltoon.

Vuoden takuu huolloille ja varaosille

Käyttämämme varaosat ovat erittäin laadukkaita ja siksi myönnämmekin huoltopalveluillemme vuoden takuun. Takuu kattaa huoltotyön ja kaikki käytetyt varaosat.