iPhone 6 Plus

iPhone 6 Plus Näytön- ja lasin vaihto

59,90

Puhelimen näyttö rikki tai säröillä? iPhone 6 Plus näytön- ja lasin vaihto edullisesti ja nopeasti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Hajonneen iPhone 6 Plus huolto ja korjaus iHelp huoltopisteissä ympäri Suomen.

iPhone 6 Plus Akun vaihto

39,90

Puhelimen akku rikki, ei lataa tai puhelin sammuilee? iPhone 6 Plus akun vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Vahingoittuneen iPhone 6 Plus huolto ja korjaus iHelp toimipisteissä ympäri Suomen.

iPhone 6 Plus Etukameran vaihto

59,00

Puhelimen etukamera rikki tai ei toimi? iPhone 6 Plus etukameran vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Hajonneen iPhone 6 Plus korjaus ja huolto iHelp huoltopisteissä ympäri Suomen.

iPhone 6 Plus Home-näppäimen vaihto

59,00

Puhelimen home-näppäin rikki? iPhone 6 Plus home-näppäimen vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Hajonneen iPhone 6 Plus korjaus ja huolto iHelp huoltopisteissä ympäri Suomen.

iPhone 6 Plus Kaiuttimen vaihto

69,00

Puhelimen kaiutin rikki tai ei toimi? iPhone 6 Plus kaiuttimen vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Vahingoittuneen iPhone 6 Plus korjaus ja huolto iHelp huoltopisteissä ympäri Suomen.

iPhone 6 Plus Kameran linssin vaihto

59,00

Puhelimen kameran linssi rikki tai naarmuilla? iPhone 6 Plus kameran linssin vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Rikkoutuneen iPhone 6 Plus korjaus ja huolto iHelp toimipisteissä ympäri Suomen.

iPhone 6 Plus Kameran vaihto

69,00

Puhelimen kamera rikki tai ei toimi? iPhone 6 Plus kameran vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Vaurioituneen iPhone 6 Plus huolto ja korjaus iHelp puhelinhuolloissa ympäri Suomen.

iPhone 6 Plus Korvakaiuttimen vaihto

59,00

Puhelimen korvakaiutin rikki tai ei toimi? iPhone 6 Plus korvakaiuttimen vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Vaurioituneen iPhone 6 Plus korjaus ja huolto iHelp toimipisteissä ympäri Suomen.

iPhone 6 Plus Latauspään vaihto

69,00

Puhelin ei lataa tai ei tunnista latausjohtoa? iPhone 6 Plus latauspään vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Rikkoutuneen iPhone 6 Plus korjaus ja huolto iHelp puhelinhuolloissa ympäri Suomen.

iPhone 6 Plus Rungon vaihto

149,00

Puhelimen runko vääntynyt tai naarmuilla? iPhone 6 Plus rungon vaihto edullisesti ja nopeasti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Vaurioituneen iPhone 6 Plus huolto ja korjaus iHelp toimipisteissä ympäri Suomen.

iPhone 6 Plus Värinämoottorin vaihto

79,00

Puhelin ei enää värise, kun saat viestin tai puhelun? iPhone 6 Plus värinämoottorin vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Vahingoittuneen iPhone 6 Plus korjaus ja huolto iHelp huoltopisteissä ympäri Suomen.

iPhone 6 Plus Virtanäppäimen vaihto

69,00

Puhelin ei aukea, koska puhelimen virtanäppäin ei toimi? iPhone 6 Plus virtanäppäimen vaihto edullisesti ja nopeasti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Rikkoutuneen iPhone 6 Plus huolto ja korjaus iHelp huoltopisteissä ympäri Suomen.

iPhone 6 Plus Näytön korjaus

iHelp on yksi Suomen suurimmista puhelinhuolloista. Suosituin iPhone 6 Plus huolto on iPhone 6 Plus näytön korjaus. Tämä huolto on kauttamme mahdollista tehdä alkuperäisillä Applen varaosilla tai tarvike osilla, sinä päätät! Olipa kyseessä sitten iPhone 6 Plus näytön vaihto tai iPhone 6 Plus akun vaihto – iHelp hoitaa iPhone huoltotyöt nopeasti ja edullisesti ympäri Suomea valtakunnallisesti. iPhone 6 Plus näytön vaihto ja korjaus hoituu liikkeessämme jopa odottaessa ilman ajanvarausta.

iPhone 6 Plus Huolto – Akun vaihto

iPhone 6 Plus akun vaihto tehdään halutessasi alkuperäisellä tai tarvike varaosalla. Sinä päätä, me teemme! iPhone 6 Plus akun vaihto on suhkot nopea huoltotyö, mutta suosittelemme sopimaan ajan käynnillesi ennen meillä asiointia varmistaaksemme varaosan löytyvyyden.

iPhone 6 Plus korjaus

Uusiin puhelimiin kehitetään jatkuvasti uusia fyysisiä ominaisuuksia. Tämä tarkoittaa huoltopalveluiden tarjoajana jatkuvaa markkinoiden seuraamista ja tuotekehittelyä. Me iHelpillä haluamme tarjota asiakkaillemme kattavan valikoiman erilaisia laitteiden huolto- ja korjauspalveluita myös harvinaisempiin vikoihin, kuten kameroiden vaihtoon, kaiuttimien korjaukseen ja erilaisten porttien ja painikkeiden vaihtoon. Kaikki iHelpin ammattilaiset on koulutettu korjaamaan myös vaativampiakin puhelimien vaurioita rikkoutuneista puhelimien sisäisistä komponenteista vakavasti vaurioituneisiin älypuhelimien runkoihin. iHelpin laadukas ja monipuolinen iPhone 6 Plus korjaus löytyy myös pienemmiltäkin paikkakunnilta ympäri Suomen.

Suosituimmat iPhone 6 Plus korjaustyöt

Luonnollisesti puhelimen ulkoiset osat, kuten näyttö ja takalasi ovat erityisen herkkiä arjen kolhuille. Pienikin pudotus voi rikkoa puhelimen näytön ja tehdä puhelimen käytöstä vaarallista irtoilevien sirpaleiden tai lasinpalasten vuoksi. iHelpin suosituimmat iPhone 6 Plus korjauspalvelut ovat näytön vaihto ja akun vaihto. Akku on syytä vaihtaa viimeistään, kun puhelimen latausjaksot tihenevät ja akun varaus ei kestä normaalissa arkikäytössä vuorokautta.

Laadukkaat varaosat

iHelp tarjoaa huolloissaan alkuperäisiä ja tarvike varaosia, sinä päätät! Emme vaurioita huollon yhteydessä laitteen muita osia ja tarkistamme aina laitteen toimivuuden ennen sen luovuttamista. Harvinaisempien puhelinmallien tai vaurioiden osalta kannattaa olla ensin yhteydessä puhelimitse tai viestitse lähimpään iHelp puhelimen huoltoon.

Vuoden takuu huolloille ja varaosille

Käyttämämme varaosat ovat erittäin laadukkaita ja siksi myönnämmekin huoltopalveluillemme vuoden takuun. Takuu kattaa huoltotyön ja kaikki käytetyt varaosat.