MediaPad

Huawei mediapad M3 8.4 (1)

Huawei MediaPad M3 Lite 10 (1)

Huawei MediaPad M5 10.8 (2)

Huawei MediaPad M5 Lite (1)

Huawei MediaPad T3 10 (2)

Huawei MediaPad T5 10.1 (2)

MediaPad Huolto

iHelp on yksi Suomen suurimmista Huawei Mediapad Huolto. Suosituin MediaPad korjaus on MediaPad näytön korjaus. Tämä huolto on kauttamme mahdollista tehdä alkuperäisillä varaosilla tai tarvike osilla, sinä päätät! Olipa kyseessä sitten MediaPad näytön vaihto tai MediaPad akun vaihto – iHelp hoitaa Mediapad korjaus palvelut nopeasti ja edullisesti ympäri Suomea valtakunnallisesti. MediaPad näytön vaihto ja korjaus hoituu liikkeessämme jopa odottaessa ilman ajanvarausta.

MediaPad Korjaus – Akun vaihto

MediaPad akun vaihto tehdään halutessasi alkuperäisellä tai tarvike varaosalla. Sinä päätä, me teemme! MediaPad huolto akun vaihto on suhkot nopea huoltotyö, mutta suosittelemme sopimaan ajan käynnillesi ennen meillä asiointia varmistaaksemme varaosan löytyvyyden.

MediaPad korjaus

Uusiin Huawei malleihin kehitetään jatkuvasti uusia fyysisiä ominaisuuksia. Tämä tarkoittaa huoltopalveluiden tarjoajana jatkuvaa markkinoiden seuraamista ja tuotekehittelyä. Me iHelpillä haluamme tarjota asiakkaillemme kattavan valikoiman erilaisia Mediapad huolto- ja korjauspalveluita myös harvinaisempiin vikoihin, kuten kameroiden vaihtoon, kaiuttimien korjaukseen ja erilaisten porttien ja painikkeiden vaihtoon. Kaikki iHelpin ammattilaiset on koulutettu korjaamaan myös vaativampiakin mediapadin vaurioita sisäisistä komponenteista vakavasti vaurioituneisiin tabletin runkoihin. iHelpin laadukas ja monipuolinen MediaPad korjaus löytyy myös pienemmiltäkin paikkakunnilta ympäri Suomen.

Suosituimmat MediaPad korjaustyöt

Luonnollisesti tabletin ulkoiset osat, kuten näyttö ja takalasi ovat erityisen herkkiä arjen kolhuille. Pienikin pudotus voi rikkoa mediapadin näytön ja tehdä puhelimen käytöstä vaarallista irtoilevien sirpaleiden tai lasinpalasten vuoksi. iHelpin suosituimmat MediaPad huolto palvelut ovat näytön vaihto ja akun vaihto. Akku on syytä vaihtaa viimeistään, kun puhelimen latausjaksot tihenevät ja akun varaus ei kestä normaalissa arkikäytössä vuorokautta.

Laadukkaat varaosat

iHelp tarjoaa huolloissaan alkuperäisiä ja tarvike varaosia, sinä päätät! Emme vaurioita huollon yhteydessä laitteen muita osia ja tarkistamme aina laitteen toimivuuden ennen sen luovuttamista. Harvinaisempien puhelinmallien tai vaurioiden osalta kannattaa olla ensin yhteydessä puhelimitse tai viestitse lähimpään iHelp huawei tablet huoltoon.

Vuoden takuu huolloille ja varaosille

Käyttämämme varaosat ovat erittäin laadukkaita ja siksi myönnämmekin huoltopalveluillemme vuoden takuun. Takuu kattaa huoltotyön ja kaikki käytetyt varaosat.