iHelp Kajaani

Kirkkokatu 23, 87100 Kajaani
Yhteistyössä: Kajaanin ATK-Huolto Oy

Aukioloajat

Ma-Pe 9.00-17.00

Ota yhteyttä

Puhelihuolto Kajaani

iHelpin iPhone huolto Kajaani palvelee osoitteessa Kirkkokatu 23. iHelp Kajaanin suosituimmat iPhone korjaus palvelut ovat iPhone näytön ja akun vaihto, sekä Samsung huolto. Kajaanin Samsung huolto palveluiden suosituin korjaus on ollut pitkään Samsung näytön vaihto ja akun vaihto, tervetuloa Kajaanin nopeimpaan puhelinhuoltoon!

iPhone korjaus ja huolto Kajaani

iPhone huolto Kajaani - iHelp! Tarjoamamme puhelinhuolto palvelut; iPhonen näytön vaihto Kajaani, ja iPhone akun vaihto Kajaani tehdään AINA paikanpäällä, jopa odottaessa tai kauppareissun yhteydessä! iHelp puhelinhuolto Kajaani on täysin omistautunut puhelimen korjaus palveluihin. iPhone korjaus ja Samsung huolto Kajaani -korjausta paikanpäällä. Samsung näytön vaihto Kajaani - korjaus tehdään erittäin nopeasti, jopa odotellessa - HALUTESSASI ALKUPERÄISILLÄ VARAOSILLA. Samsung korjaus Kajaani tarjoaa helpon ja laadukkaan huoltokokemuksen puhelimellesi.

Samsung huolto Kajaani

iHelpin Samsung huolto Kajaani käyttää palveluissaan alkuperäisiä Samsung varaosia. Yleisimmät huoltomme ovat Samsung näytön vaihto ja Samsung akun vaihto. Jos puhelimellesi käy huonosti ja näyttöön ilmestyy halkeamia eikä kosketus toimi kunnolla, on aika tuoda puhelin huoltoon. Jos Samsung akku on heikentynyt ja kestää alle päivän normaalikäytössä, vetelee akku luultavasti viimeisiään ja se olisi hyvä vaihtaa.
Ongelmien esiintyessä, voit marssia suoraan liikkeeseemme, autamme parhaamme mukaan! Meillä on laaja varasto iPhone näytön vaihto ja Samsung näytön vaihto palveluihin tarvittavia osia liikkeessämme. Toki myös iPhone akun vaihto ja Samsung akun vaihto onnistuu hetkessä toimipisteellämme. Yleensä selviämme iPhone ja Samsung korjaus palveluissa n.1h, mutta joissakin malleissa huoltoaika on aina vähintään 2 - 4 tuntia.

iPad huolto ja korjaus Kajaani

iPad huolto ja korjaus Kajaani - iHelp. Tarjoamme paikallisesti iPad lasin vaihto- ja näytön korjaus palvelut Kajaanissa. iPad lasin vaihto on yllättävän työläs ja vaatiikin aikaa yleensä hieman enemmän kuin puhelimien korjaus. Varaosia pidämme laajalti hyllyssä, mutta saamme tarvittavat varaosat nopeasti keskusvarastoltamme, yleensä jo seuraavalla päivälle. iPad lasin korjaus Kajaani tarjoaa korjaukset laadukkailla varaosilla ja vuoden takuulla, tervetuloa!

iHelp on nopea puhelinhuolto Kajaani

Nopea iPhone huolto Kajaani takaa sinulle laadukkaan käyttöä kestävän puhelinkorjaamo kokemuksen. Annamme työlle ja varaosille vuoden takuun. Käytämme vain ja ainoastaan laadukkaita osia huolloissamme. Takaamme myös laitteesi tietojen turvallisuuden huollon aikana. Emme poista niitä tai kajoa niihin missään tapauksessa.
Kun tuot laitteesi meille esimerkiksi iPhone näytön vaihtoon Kajaanin puhelinkorjaamolle, tarvitsemme huollon alku- ja lopputestejä varten puhelimen pääsykoodin. Testaamme aina laitteiden toimivuuden sekä ennen puhelinhuoltoa, että sen jälkeen. Jos haluat varmistua huoltoajasta tai varaosien saatavuudesta, soita suoraan puhelinhuoltoomme. Muutoin voit vain kävellä suoraan sisään ja poistua pian huollettu laite taskussasi. iHelpin muut palvelut puhelinhuolto palvelut; Motorola huoltoXiaomi huoltoSony huoltoOnePlus huoltoHuawei huoltoHonor huoltoNokia huolto

Ota yhteyttä iHelp Kajaanin myymälään