OnePlus 3

Lasikuitu Suojakalvo OnePlus puhelimelle asennettuna

40,00
 • iHelpin maahantuoma uutuus
 • Kaikille OnePlus puhelimille!
 • Tarttuu ja pysyy kaarevillakin näytöillä
 • Näytön sormenjälkitunnistin toimii tämän läpi
 • Asennus kestää n.10-15min
 • Lähin myymälämme löytyy täältä

Puhelimen panssarilasi asennettuna

25,0030,00
 • Panssarilasi puhelimeen asennettuna
  • Kapeampi panssarilasi 25€ (2D)
  • Panssarilasi koko näytölle 30€ (3D)

OnePlus 3 Näytön- ja lasin vaihto

229,00

Puhelimen näyttö rikki tai säröillä? OnePlus 3 näytön- ja lasin vaihto edullisesti ja nopeasti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Hajonneen OnePlus 3 huolto ja korjaus iHelp huoltopisteissä ympäri Suomen.

OnePlus 3 Akun vaihto

69,00

Puhelimen akku rikki, ei lataa tai puhelin sammuilee? OnePlus 3 akun vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Vahingoittuneen OnePlus 3 huolto ja korjaus iHelp toimipisteissä ympäri Suomen.

OnePlus 3 Etukameran vaihto

59,00

Puhelimen etukamera rikki tai ei toimi? OnePlus 3 etukameran vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Hajonneen OnePlus 3 korjaus ja huolto iHelp huoltopisteissä ympäri Suomen.

OnePlus 3 Kameran linssin vaihto

69,00

Puhelimen kameran linssi rikki tai naarmuilla? OnePlus 3 kameran linssin vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Rikkoutuneen OnePlus 3 korjaus ja huolto iHelp toimipisteissä ympäri Suomen.

OnePlus 3 Kameran vaihto

59,00

Puhelimen kamera rikki tai ei toimi? OnePlus 3 kameran vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Vaurioituneen OnePlus 3 huolto ja korjaus iHelp puhelinhuolloissa ympäri Suomen.

OnePlus 3 Korvakaiuttimen vaihto

59,00

Puhelimen korvakaiutin rikki tai ei toimi? OnePlus 3 korvakaiuttimen vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Vaurioituneen OnePlus 3 korjaus ja huolto iHelp toimipisteissä ympäri Suomen.

OnePlus 3 Kuulokeliitännän vaihto

69,00

Ääni ja musiikki ei kuulu puhelimen kuulokkeista? OnePlus 3 kuulokeliitännän vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Rikkoutuneen OnePlus 3 korjaus ja huolto iHelp puhelinhuolloissa ympäri Suomen.

OnePlus 3 Latauspään vaihto

59,00

Puhelin ei lataa tai ei tunnista latausjohtoa? OnePlus 3 latauspään vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Rikkoutuneen OnePlus 3 korjaus ja huolto iHelp puhelinhuolloissa ympäri Suomen.

OnePlus 3 Rungon vaihto

79,00

Puhelimen runko vääntynyt tai naarmuilla? OnePlus 3 rungon vaihto edullisesti ja nopeasti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Vaurioituneen OnePlus 3 huolto ja korjaus iHelp toimipisteissä ympäri Suomen.

OnePlus 3 Sormenjälkilukijan vaihto

59,00

Puhelimen sormenjälkilukija rikki tai ei tunnista sormenjälkeä? OnePlus 3 sormenjälkilukijan vaihto nopeasti ja edullisesti markkinoiden laadukkaimmilla varaosilla. Hajonneen OnePlus 3 korjaus ja huolto iHelp huoltopisteissä ympäri Suomen.

OnePlus 3 Näytön korjaus

iHelp on yksi Suomen suurimmista puhelinhuolloista. Suosituin OnePlus 3 huolto on OnePlus 3 näytön korjaus. Tämä huolto on kauttamme mahdollista tehdä alkuperäisillä OnePlus varaosilla tai tarvike osilla, sinä päätät! Olipa kyseessä sitten OnePlus 3 näytön vaihto tai OnePlus 3 akun vaihto – iHelp hoitaa OnePlus huoltotyöt nopeasti ja edullisesti ympäri Suomea valtakunnallisesti. OnePlus 3 näytön vaihto ja korjaus hoituu liikkeessämme jopa odottaessa ilman ajanvarausta.

OnePlus 3 Huolto – Akun vaihto

OnePlus 3 akun vaihto tehdään halutessasi alkuperäisellä tai tarvike varaosalla. Sinä päätä, me teemme! OnePlus 3 akun vaihto on suhkot nopea huoltotyö, mutta suosittelemme sopimaan ajan käynnillesi ennen meillä asiointia varmistaaksemme varaosan löytyvyyden.

OnePlus 3 korjaus

Uusiin puhelimiin kehitetään jatkuvasti uusia fyysisiä ominaisuuksia. Tämä tarkoittaa huoltopalveluiden tarjoajana jatkuvaa markkinoiden seuraamista ja tuotekehittelyä. Me iHelpillä haluamme tarjota asiakkaillemme kattavan valikoiman erilaisia laitteiden huolto- ja korjauspalveluita myös harvinaisempiin vikoihin, kuten kameroiden vaihtoon, kaiuttimien korjaukseen ja erilaisten porttien ja painikkeiden vaihtoon. Kaikki iHelpin ammattilaiset on koulutettu korjaamaan myös vaativampiakin puhelimien vaurioita rikkoutuneista puhelimien sisäisistä komponenteista vakavasti vaurioituneisiin älypuhelimien runkoihin. iHelpin laadukas ja monipuolinen OnePlus 3 korjaus löytyy myös pienemmiltäkin paikkakunnilta ympäri Suomen.

Suosituimmat OnePlus 3 korjaustyöt

Luonnollisesti puhelimen ulkoiset osat, kuten näyttö ja takalasi ovat erityisen herkkiä arjen kolhuille. Pienikin pudotus voi rikkoa puhelimen näytön ja tehdä puhelimen käytöstä vaarallista irtoilevien sirpaleiden tai lasinpalasten vuoksi. iHelpin suosituimmat OnePlus 3 korjauspalvelut ovat näytön vaihto ja akun vaihto. Akku on syytä vaihtaa viimeistään, kun puhelimen latausjaksot tihenevät ja akun varaus ei kestä normaalissa arkikäytössä vuorokautta.

Laadukkaat varaosat

iHelp tarjoaa huolloissaan alkuperäisiä ja tarvike varaosia, sinä päätät! Emme vaurioita huollon yhteydessä laitteen muita osia ja tarkistamme aina laitteen toimivuuden ennen sen luovuttamista. Harvinaisempien puhelinmallien tai vaurioiden osalta kannattaa olla ensin yhteydessä puhelimitse tai viestitse lähimpään iHelp puhelimen huoltoon.

Vuoden takuu huolloille ja varaosille

Käyttämämme varaosat ovat erittäin laadukkaita ja siksi myönnämmekin huoltopalveluillemme vuoden takuun. Takuu kattaa huoltotyön ja kaikki käytetyt varaosat.