Suojakalvo asennettuna puhelimeen

29,90

Laadukas Hydrogel kalvo puhelimesi suojaksi asennettuna liikkeissämme!

Unohda perinteiset suojakalvot ja anna meidän suojata puhelimesi näyttö joustavalla Hydrogel suojakalvolla, joka suojaa puhelimesi naarmuilta ja iskuilta. Laajasta valikoimastamme löydät kalvot kaikiin suosituimpiin Suomessa myytäviin puhelimiin, kuten Apple iPhone, Samsung, Huawei, Honor, Xiaomi, LG, Nokia, OnePlus, Sony, Asus, CAT, Blackview, Oukitel, Blackberry, Lenovo, Motorola ja ZTE laitteille. iHelpissä suojakalvon asentaminen kuuluu hintaan. Suojakalvo on saatavilla asennettuna lähes kaikista iHelpin huoltopisteistä ympäri Suomea.

Perinteinen – 29,90€
Matta – 29,90€
Tietosuoja – 34,90€
Kaarevalle mallille – 34,90€

 • Suojakalvo asennettuna lähimmässä iHelp huoltopisteessä
 • Tuotetunnus (SKU): sk-001 Osasto:

  Kuvaus

  Suojakalvo asennettuna puhelimeen iHelpissä

  Jäikö puhelimen näyttö suojaamatta, kun suojakalvon asennus uuteen puhelimeen tuntui liian vaikealta? iHelpissä suojakalvo on saatavilla asennettuna puhelimeen lähes kaikissa huoltopisteissämme. Emme veloita lisämaksua kalvon asentamisesta puhelimen näyttöön vaan ostaessasi suojakalvon asentaminen kuuluu meillä hintaan. Asennamme näytönsuojakalvoja Apple iPhone, Samsung, Huawei, Honor, Xiaomi, LG, Nokia, OnePlus, Sony, Asus, CAT, Blackview, Oukitel, Blackberry, Lenovo, Motorola ja ZTE puhelimiin sekä iPad ja Samsung tabletteihin.

   

  Laadukas suojakalvo puhelimeen asennettuna

  Vahva ja kestävä muovikalvo on hiottu sulautumaan täydellisesti puhelimen näyttöön, ollen lähes huomaamaton suoja puhelimen näytön naarmuuntumista ja likaantumista vastaan. Kalvo on leikattu sopimaan näytön reunasta reunaan ja jäljittelee erittäin hyvin aidon lasin käyttötuntumaa. Näytönsuojakalvo on takuulla helpoin ja aidosti edullisin tapa suojata puhelimen näyttö. Hanki siis laadukas puhelimen näytön suojaava kalvo asennettuna lähimmästä iHelpistä.

  Ohut ja heijastamaton näytönsuoja

  Hyvän näytönsuojan tärkein ominaisuus on sen käyttötuntuma. Ohut ja heijastamaton suojakalvo on varma valinta puhelimen näytön suojaksi, jos etsit täydellisesti istuvaa ja huomaamatonta suojausta puhelimesi näytölle. Kalvo läpäisee valoa, mutta minimoi heijastukset ainutlaatuisella rakenteellaan.