iHelp Tampere

Pispalan valtatie 91, 33270 Tampere
Yhteistyössä: Cadmandata Oy

Aukioloajat

Ma-Pe 8.30-16.30

Ota yhteyttä

Puhelimen korjaus ja iPhone huolto Tampere, Pispala

Puhelimen korjaus ja iPhone huolto Tampereella, Pispalassa. Pispalan liikkeemme sijaitsee Epilän liikekeskuksessa, missä on runsaasti parkkitilaa ja helppo asioida.

iHelp on puhelinhuolto Tampereella, joka on erikoistunut puhelimen näytön ja akun vaihtoihin. Ydinosaamistamme ovat iPhone huolto ja korjaus, sekä Samsung huolto Tampereella. Tervetuloa puhelinhuoltoomme osoitteeseen Pispalan valtatie 91!

iPhone huolto Tampere

iPhone huolto ja korjaus Tampereella onnistuu iHelpillä nopeasti ja edullisesti. Mikäli tarvitset iPhone näytön vaihtoa tai Samsung huoltoa Tampereen alueella, olet oikeassa paikassa! Olemme omistautuneet täysin puhelimen huolto- ja korjauspalveluihin ja saatkin meiltä puhelimen korjauksiin liittyvät palvelut helposti yhdestä paikasta. Vaikka nimemme viittaa vahvasti iPhone huoltoon, tarjoamme täyden palvelun mm. Samsung huoltoon Tampereella. Lue lisää Android puhelimien korjauksesta alapuolelta!

Samsung huolto Tampereella

Samsung huolto- ja korjaus Tampereella onnistuu yhtälailla kuin iPhone huolto. Käytämme lähes poikkeuksetta Samsung korjauspalveluissa alkuperäisiä Samsung varaosia. Samsung huoltopalveluista suosituimmat ovat Samsung näytön vaihto ja akun vaihto. Olipa ongelmasi sitten rikkoutunut Samsung näyttö, heikentynyt akun kesto tai muu ongelma, me autamme ja korjaamme puhelimesi hetkessä.

iHelp käyttää Tampereen Samsung korjaustöissään alkuperäisiä Samsung varaosia. Tarvikeosia voidaan tarjota mikäli alkuperäistä osaa ei olisi saatavilla esimerkiksi vanhaan Samsung puhelimeen, mutta näitä harvemmin tulee siltikään vastaan. Laadukas lopputulos ja miellyttävä huoltokokemus ovat meille parhainta mainosta, tervetuloa!

Tampereen nopein puhelin- ja tablethuolto

Väitämme olevamme Tampereen nopein puhelin- ja tablethuolto! Vaikka tarjoammekin puhelimen korjauspalvelut nopeasti, emme hätäile väärässä paikassa. Laadukas lopputulos on meille kaiken A ja O. Ammattitaitoiset asentajamme ja laadukkaat työkalut tarjoavat ensiluokkaista puhelinhuoltoa Tampereella. Tule ja koe itse!

Apple laitteiden korjaus ja Samsung Galaxy huolto tehdään yleensä tunnissa, mutta joskus esim iPad lasin vaihto voi kestää jopa neljä tuntia. Laitemallista riippuen jotkut vaativat kuitenkin useamman tunnin huoltoajan, mutta voit varmistua näistä soittamalla meille.

iHelpin puhelimien ja tablettien korjauksen yhteydessä noudattamamme periaatteet takaavat sinulle laadukkaan, käyttöä kestävän lopputuloksen. Annamme työlle ja varaosille takuun. Käytämme vain ja ainoastaan laadukkaita osia huolloissamme, usein vain alkuperäisiä valmistajan varaosia. Takaamme myös laitteesi tietojen turvallisuuden huollon aikana. Emme poista niitä tai kajoa niihin missään tapauksessa.  

iPad huolto Tampere

iPad huolto Tampereella onnistuu meiltä helposti ja edullisesti! iPad korjaus on kylläkin paljon aikaa vievämpi kuin esimerkiksi puhelimen korjaus. Suosituin iPad huolto Tampereella on iPad lasin vaihto. iPad lasin korjaus on siitä hankala, että vanha rikkinäinen iPadin lasi otetaan pala palalta irti. Tämä ei ole kuitenkaan meille ongelma laisinkaan, olemme tehneet iPad lasin vaihtoja Tampereen toimipisteellä paljon ja ne ovat meille erittäin tuttuja kapistuksia.

iPadin rikkoutunut lasi ei ole ainoa meille tutuksi tullut ongelma. Iän myötä iPadin akku alkaa heikentymään, eikä kestä enää normaalia käyttöä. Meillä iPad akun vaihto vaatii usein myös näytönlasin vaihdon, mutta jotkin mallit voidaan tehdä ilman lasin tai näytön vaihtamista, kysy lisää joko soittamalla tai asioimalla pisteellämme.

Mikäli iPad on rikki muiltakin osin kuin näytöstä tai lasista, vaatii se usein laitevaihdon. Virallinen Apple® iPad vaihtolaite toimitetaan Tampereen pisteeltä asiakkaalle usein muutamassa päivässä, jolloin saat tehdaskunnostetun laitteen vanhan tilalle. 

Ota yhteyttä iHelp Tampereen myymälään