iHelp Kemi

Valtakatu 18, 94100 Kemi
Yhteistyössä: Datanix Oy

Aukioloajat

Ma-Pe 8.30-16.30

Ota yhteyttä

Puhelinhuolto Kemi​

Puhelinhuolto iHelp palvelee Kemin keskustassa. Puhelinhuolto palveluistamme suosituimmat ovat iPhone huolto ja korjaus, sekä Samsung huolto. Yleisimmät korjaukset ovat puhelimen näytön vaihto ja heikentyneen akun vaihto. Puhelinhuolto Kemissä tehdään paikanpäällä nopeasti ja usein alkuperäisillä valmistajan varaosilla.

iPhone huolto Kemi

Olemme Kemiläinen puhelinkorjaamo, jonka suosituin palvelu on iPhone huolto ja korjaus! Esimerkiksi iPhonen näytön vaihto Kemissä tehdään usein tunnissa tai joskus jopa odottaessa. Tiesitkö, että iPhone korjaus kuten iPhone akun vaihto tehdään AINA paikanpäällä Kemissä. Olemme Suomen ensimmäinen puhelinhuolto joka voi tarjota Applen iPhone huoltoa alkuperäisillä Apple® varaosilla tai tarvikeosilla. Asiakkaamme saavat päättää ottavatko he iPhone korjauksen valmistajan varaosilla vai edullisemmilla tarvike osilla. Uudemmat iPhone mallit antavat ilmoituksen mikäli käytetty varaosa ei ole Applen alkuperäinen tai kytketty heidän järjestelmiin. Meillä asiakas päättää kumpaa palvelua hän haluaa iPhone huoltoonsa.
Tiesitkö tätä? Asentajamme ovat Apple® sertifioituja ammattilaisia. Olemme kouluttautuneet kymmeniä tunteja kestävät kurssit ja käytännön harjoitteet. Tämän lisäksi kymmenen vuoden kokemus asentajamme palvelun laadusta ja käyttämistämme varaosista ovat parasta mainosta Kemissä työmme jäljestä! Tule ja koe itsekin! 🙂

Samsung huolto Kemi

Eroamme useasta kilpailijastamme siinä, että meidän Samsung huolto Kemissä käyttää palveluissaan alkuperäisiä Samsung varaosia. Suosituimmat korjaukset ovat Samsung näytön vaihto ja Samsung akun vaihto. Kemin liikkeemme palvelee sinut aina parhaansa mukaan oli ongelmasi Samsungissa mikä tahansa. 

Samsung puhelinhuoltomme lisäksi korjaamme paljon Samsungin tabletteja. Samsung tablet on erittäin laadukas laite, mutta usein akut tahtovat väsyä ensimmäisenä. Useasti asiakkaamme eivät edes tiedä, että Samsung tablettiin voi vaihtaa akun helposti ja edullisesti. Tämä toimenpide pidentää laitteen ikää jopa useilla vuosilla, koska yleisin syy laitteen vaihtoon on heikentynyt akun kesto. 

iPad huolto ja korjaus Kemi

iPad huolto löytyy myös meiltä iHelpiltä. Tarjoamme paikallisesti Kemissä iPad lasin vaihto- ja korjaus palvelut. iPad lasin vaihto on työtä vaativa toimenpiden ja reippaasti haastavampi kuin puhelimien korjaus. iPad lasin vaihto tarkoittaa vanhan lasin irroitusta pala palalta ja samalla lämmittäen sitä. Me hoidamme sen kuitenkin mielellämme puolestasi. Tervetuloa palvelevaan tablethuoltoomme!

Nopea puhelinhuolto Kemissä

iHelpin nopea puhelinhuolto Kemissä tarjoaa nopean, mutta laadukkaan puhelin- ja tablethuollon. Emme aikaile turhia kun korjaamme laitteita, mutta emme myöskään kiirehdi väärässä paikassa. Laadukas lopputulos on nopeuttakin tärkeämpi, mutta väitämme olevamme silti nopein puhelinhuolto Kemissä.
Mikälin tuot laitteesi esimerkiksi iPhone näytön vaihtoon Kemissä, otathan mukaan laitteen pääsykoodin. Näytön lukituskoodi / pääsykoodi on usein numerollinen tai piirretty kuvio. Lukituksen poistolla voimme testata laitteesi ennen ja varsinkin jälkeen huollon ettei sinne jäisi mitään piileviä vikoja.
Meiltä saat laajat puhelin- ja tablethuoltoon liittyvät palvelut mm; Motorola huoltoXiaomi huoltoSony huoltoOnePlus huoltoHuawei huoltoHonor huoltoNokia huolto

Ota yhteyttä iHelp Kemin myymälään