Ostoskori on tyhjä.
 

iHelp Finland Oy työnantajana

iHelp Finland Oy on aidosti erilainen työpaikka, jossa panostetaan inspiroivaan työyhteisöön ja toimitaan yhtenä joukkueena. Odotamme työntekijöiltämme vahvaa sitoutumista yhteisiin arvoihin, tavoitteisiin, asiakaslähtöistä työskentelytapaa, rohkeaa ja positiivista mieltä sekä halua kehittyä ja kehittää omaa työtään.

Tarjoamme puolestamme mielenkiintoisia tehtäviä ja urapolkumahdollisuuksia, dynaamisen työilmapiirin sekä laajat työ- ja vapaa-ajan yhteensovittamista tukevan johtamiskulttuurin.

 

HAE MEILLE TÖIHIN


Tällä hetkellä emme etsi aktiivisesti uutta henkiöä, mutta avoimen hakemuksen voit lähettää osoitteeseen rekry@ihelp.fi

 

OPISKELIJAT

Oppilaitosyhteistyö

iHelp Finland Oy tekee jatkuvaa yhteistyötä eri oppilaitosten kanssa työharjoittelun, opinnäytetöiden ja pro-gradu töiden kautta.

Työharjoittelu

Tarjoamme työharjoittelupaikkoja opiskelijoille Oulun, Helsingin ja Turun toimipisteessämme. Työharjoitteluun voimme ottaa:

–   teknisen alan opiskelijoita korjaamollemme mobiililaitteiden huoltoon.
–   myynti- ja markkinointi alan opiskelijoita markkinointiosastollemme, sosiaalisen median ylläpitoon ja hakukoneoptimointiin.

Kesätyöpaikat

Tarjoamme vuosittain kesätyöpaikkoja usealle teknisen alan opiskelijalle. Hakijoiltamme edellytämme täysi-ikäisyyden lisäksi aiempaa kokemusta mobiililaitteista, sekä mahdollisuutta työskennellä vähintään kaksi kuukautta.

Opinnäytetyö

Tarjoamme mahdollisuutta tehdä opinnäytetyötä yrityksellemme.

Harjoitteluun liittyvissä asioissa voit kääntyä Vesa-Pekka Venho, puh. 0500 860 455, vpvenho ( ) ihelp.fi