Ostoskori on tyhjä.
 

3 kohdetta

Taulukkona  Listana 

Laskeva

3 kohdetta

Taulukkona  Listana 

Laskeva

Tee ekologinen valinta ja osta käytetty puhelin iHelpiltä. Valikoimastamme löydät käytetyt iPhonet kuin myös vaihtelevan malliston käytettyjä androidejaKäytettyjä iPhoneja löytyy muun muassa malleissa; 5S, SE, 6, 6S, 7, 7Plus, 8 sekä 8Plus. Käytettyjä android-laitteita löytyy vaihtelevasti Huawein, OnePlus sekä Samsungin malleista.

Käytetyt iPhonet on testattu toiminnoiltaan sekä ulkoisesti tarkastettu. Käytettyjä puhelimia on saatavilla kolmessa eri kuntoluokassa; erinomainen, hyvä ja kohtalainen. Kuntoluokitus ei viittaa millään tavoin puhelimen sisäiseen toiminnallisuuteen, ainoastaan puhelimen ulkonäköön. Mikäli haluat tietää tarkemmin kuntoluokituksista, kurkkaa tarkemmin mallien tiedoista kuntoluokitusten määritelmät.

Käytettyjen iPhone- sekä android-mallien mukana tulee laturijohto sekä sim-kelkan avaaja. Myönnämme käytetyille puhelimille myös kuuden kuukauden takuun.

Käytetty puhelin on tilattavissa verkkokaupastamme sekä noudettavissa suoraan Oulun liikkeestämme, Voudintieltä Limingantullista.