Ostoskori on tyhjä.
 

10 kohdetta

Taulukkona  Listana 

Laskeva

10 kohdetta

Taulukkona  Listana 

Laskeva

Tee ekologinen valinta ja osta käytetty puhelin iHelpiltä. Valikoimastamme löydät käytetyt iPhonet kuin myös vaihtelevan malliston käytettyjä androidejaKäytettyjä iPhoneja löytyy muun muassa malleissa; 5S, SE, 6, 6S, 7, 7Plus, 8 sekä 8Plus. Käytettyjä android-laitteita löytyy vaihtelevasti Huawein, OnePlus sekä Samsungin malleista.

Käytetyt iPhonet on testattu toiminnoiltaan sekä ulkoisesti tarkastettu. Käytettyjä puhelimia on saatavilla kolmessa eri kuntoluokassa; erinomainen, hyvä ja kohtalainen. Kuntoluokitus ei viittaa millään tavoin puhelimen sisäiseen toiminnallisuuteen, ainoastaan puhelimen ulkonäköön. Mikäli haluat tietää tarkemmin kuntoluokituksista, kurkkaa tarkemmin mallien tiedoista kuntoluokitusten määritelmät.

Käytettyjen iPhone- sekä android-mallien mukana tulee laturijohto sekä sim-kelkan avaaja. Myönnämme käytetyille puhelimille myös kuuden kuukauden takuun.

Käytetty puhelin on tilattavissa verkkokaupastamme sekä noudettavissa suoraan Oulun liikkeestämme, Voudintieltä Limingantullista.