Puhelinhuolto yrityksille

Uudet mobiililaitteet ja puhelinhuolto yrityksille

Tiesitkö, että iHelpiltä saat yrityksellesi kaikki mobiili- ja tabletlaitteisiin liittyvät palvelut saman katon alta? Toimitamme kaikki laitteet sekä palvelut yhdellä tilauksella ja vahingon sattuessa huollamme laitteet joustavasti toimipisteissämme ympäri Suomea nopeasti ja edullisesti. Palvelumme on loistava ratkaisu kaiken kokoisille yrityksille, joissa työntekoa tehostetaan monipuolisesti erilaisilla mobiililaitteilla. iHelpin huolto pitää huolen, että tärkeimmät laitteet ovat aina yrityksenne käytössä.

Tarkistamme yrityksen luottotiedot. Huomiothan, ettei tiliä voida avata, jos yrityksellä ei ole julkaistuja tilinpäätöstietoja.

  Laskutustilin avaaminen yrityksille ja yhteisöille

  Parantaaksemme edelleen yritysasiakkaillemme tarjoamiamme palveluja, olemme tuoneet mahdollisuuden laskutustilin avaamiseksi.
  Täyttämällä yritystilihakemuksen verkkosivuillamme, yrityksen tai yhteisön on mahdollista saada laitteidensa korjauskulut laskulle.  Myynti laskulle edellyttää tilinavausta. Laskulle myynti on mahdollista vain yrityksille, yhteisöille, yritysrekisterissä oleville elinkeinonharjoittajille sekä oppilaitoksille Suomessa. Kuluttaja-asiakkaiden on myös mahdollista saada puhelimen korjaus laskulle Joustopalvelun kautta.

  Yrityksen ostot hallintaan

  Laita yrityksen ostot hallintaan. Me tarjoamme:

  • Mahdollisuuden yksityiskohtaiseen laskuun
  • Mahdollisuuden saada projekti- tai kustannuspaikkamerkintä laskuun
  • Usean eri henkilön tilinkäyttömahdollisuus

  Laskuerittelystä näkyy selkeästi palvelun tai tuotteen ostaja, kaikki ostetut palvelut sekä muut mahdolliset merkinnät. Nopeaa, helppoa ja selkeää.

  iHelp laskutustilillä on monia etuja. Kun tuotteet ostetaan laskulle, ostojen käsittely yrityksessä yksinkertaistuu huomattavasti.

  Laskun toimitustapoja on kolme erilaista:

  • Paperilasku postitse
  • Lasku yrityksen osoittamaan sähköpostiosoitteeseen
  • Verkkolasku
  iHelp puhelinhuolto yrityksille