iHelp Vaasa

Ratakatu 13, 65100 Vaasa
Yhteistyössä: Oy Tallcon Ab

Aukioloajat

Ma 9.00-14.00
Ti-Pe 9.00-17.00

Suljettu
23.12
26.12
6.1

Puhelinhuolto ja iPhone korjaus Vaasa

iHelp on paikallinen puhelinhuolto Vaasassa, jonka puhelimen korjausliike sijaitsee juna-aseman yhteydessä. iPhone näytön ja akun vaihto ovat toimipisteemme suosituimmat huoltopalvelut. Vaikka nimemme viittaa vahvasti iPhone huoltoon, korjaamme yhtä paljon muitakin puhelinmerkkejä mm. Samsungia. Samsung huolto ja korjaus tehdään lähes poikkeuksetta alkuperäisillä varaosilla. Yleisimpiä Samsung huoltopalveluita Vaasan liikkeessä ovat näytön ja akun vaihto. Nämä korjaustoimenpiteet tehdään Vaasan liikkeessä, yleensä noin yhden tunnin aikana. Meiltä löytyy laaja valikoima eri merkkisten puhelimen näytön ja akun vaihto palveluita.

iPhone huolto ja korjaus Vaasa

iPhone huolto ja -korjaus tehdään Vaasan toimipisteellä yleensä yhden tunnin aikana tai joskus jopa odotellessa. Vaasan työntekijät ovat Apple® sertifioituja asentajia, jotka tarjoavat laadukkaan korjauspalvelun. Asiakkaamme saavat valita iPhone korjauspalveluissaan joko tarvike- tai alkuperäisen Apple® varaosan. Mikäli kaipaat edullisemman, mutta hyvän lopputuloksen – valitse korjaus tarvikeosilla!

Mikäli kaipaat todella laadukkaan lopputuloksen iPhone huoltoosi, valitse näytön tai akun vaihto alkuperäisellä Apple® varaosalla! Meidän toimipisteellämme sinulla on mahdollisuus valita kumman iPhone korjauspalvelun valitset, aika hienoa eikö vain?

Vaikka nimemme viittaa vahvasti iPhone huoltoon, teemme laajasti muitakin huoltoja Vaasan puhelinhuolto pisteellämme. Niistä lisää alapuolella!

Samsung huolto Vaasa

Nopea huolto Vaasan toimipisteellä alkuperäisillä Samsung varaosilla. Lähes jokainen puhelinhuolto tehdään alkuperäisillä varaosilla, poikkeuksen voi tehdä jotkut vanhat puhelinmallit, joihin ei alkuperäisiä osia enää saa lainkaan. Puhelimen korjaus Vaasan toimipisteellä tehdään pääsääntöisesti tunnissa. Jotkin Samsung korjaustyöt ovat sen verta vaativia, että niihin pitää varata aikaa hieman enemmän.

Samsung huoltopalveluista suosituimmat korjaukset ovat näytön vaihto ja akun vaihto. Näihin korjauspalveluihin meiltä löytyy hyvin varaosia hyllystä ja mikäli joudumme tilaamaan varaosan keskusvarastolta, se on usein saatavilla jo seuraavaksi arkipäiväksi. Pyrimme olemaan Vaasan nopein Samsung huolto ja tarjoamaan aina laadukkaan lopputuloksen. Kun korjaus tehdään meillä, emme veloita ylimääräistä pölyjen puhdistuksesta laitteen sisältä. Tervetuloa lämpimästi Vaasan puhelinhuoltoomme.

iPad lasin vaihto ja iPad huolto Vaasassa

Vaikka puhelinhuolto työllistää meitä selvästi eniten, on iPad lasin vaihto Vaasan toimipisteen yksi suosituimpia töitämme. iPad huolto tehdään rautaisella ammattitaidolla ja laadukkailla varaosilla. iPad lasin vaihto tarvitsee huomattavasti enemmän aikaa kuin puhelimen korjaus, mutta pääsääntöisesti iPad lasin vaihto kestää noin 6h. Et siis joudu olemaan kauan ilman tärkeää tablettiasi, vaan saat sen nopeaa takaisin käyttöön. Vaasan nopein iPad lasin vaihto löytyy iHelpistä!

Mikäli iPad on kärsinyt muualtakin kuin pelkästä lasista, vaatii se yleensä laitevaihdon. Tarjoamme asiakkaillemme helpon ja markkinoiden nopeimman iPad vaihtolaitepalvelun, jolloin saat tehdaskunnostetun laitteen takaisin muutamassa päivässä.

Nopein puhelinhuolto Vaasassa

Väitämme olevamme kiistatta nopein puhelinhuolto Vaasassa. Vaikka pyrimme olemaankin nopein, pidämme huolen olevamme myös tarkkoja ja laadukkaita. Emme hätäile väärässä paikassa tai tarjoa heikkoa ratkaisua puhelimen korjaukseen. Olit vailla puhelimen näytön vaihtoa tai akun vaihtoa Vaasassa, me autamme sinua kaiken ammattitaitomme ja välineistömme avulla! Olet erittäin lämpimästi tervetullut puhelinhuoltoon Vaasaan iHelppiin!

Ota yhteyttä iHelp Vaasan myymälään