Ostoskori on tyhjä.
 

11 kohdetta

Taulukkona  Listana 

Laskeva

11 kohdetta

Taulukkona  Listana 

Laskeva

 

OnePlus huolto ja korjaus RaumaOnePlus huolto ja korjaus edullisesti sekä nopeasti iHelp Rauman liikkeessämme osoitteessa Männistönkatu 15. iHelp on valtakunnallisesti toimiva OnePlus huoltoihin erikoistunut yritys. Teemme kaikenlaisia OnePlus huolto- ja korjaustöitä, joista merkittävin on näytön ja akun vaihto. Käytämme huolloissa ainoastaan laadukkaita varaosia ja annammekin niille vuoden takuun.

Voit tuoda rakkaan OnePlus-laitteesi suoraan OnePlus huoltopisteellemme Raumalle arkisin klo 12-17  ja lauantaisin klo 12-15 välillä. Mikäli haluat varmistua varaosan saatavuudesta ja huollon aikataulusta, suosittelemme olemaan yhteydessä huoltoon ennen laitteen tuontia numeroon 0406672022

Suosituimpia OnePlus korjaustöitä ovat OnePlus-puhelinten lasin- ja näytön vaihto sekä OnePlus akun vaihto . Kyseiset korjaukset onnistuvat OnePlus korjauspisteillämme todella nopeasti, usein myös odottaessa. Pidämme suurehkoa varastoa varaosista jokaisella huoltopisteellä takaaksemme mahdollisimman nopean huollon puhelimellesi. Mikäli jokin askarruttaa niin olethan rohkeasti yhteydessä asiakaspalveluumme.

Varaathan laitteen pääsykoodin käyttäjältä mukaasi ennen OnePlus huoltoomme tuloa, että pääsemme tekemään lopuksi testit puhelimellesi. Lopputestien tarkoitus on varmistua, ettei puhelimessa olisi muita vikoja. Emme poista laitteen tietoja huollon jälkeen!  

Huomioithan, että alkuperäinen takuu ja vaihtolaite oikeus päättyy korjaustöiden jälkeen!

 huolto ja korjaus