Ostoskori on tyhjä.
 
 

iHelp.fi – Järvenpää

iHelp Finland Oy:n Järvenpään toimipiste. Huoltokumppanina toimii JRFIX Monimerkkihuolto Oy

Laurilantie 9
04410 Järvenpää 
Puh: 0504338839
Ma-Pe 09 - 17:00

 

Tervetuloa!


 

iPhone huolto Järvenpää

 

iPhone huolto sekä monet muut puhelinhuollot nopeasti iHelpiltä

Pettikö iPhonen akku? Pirstoutuiko älylaitteestasi näyttö? Jos etsit Järvenpäästä iPhone- ja älylaitehuoltoa, tule Järvenpään liikkeeseemme ja saat huollon ilman ajanvarausta. Me iHelpillä huollamme laitteesi älypuhelimesta tablettiin nopeasti ja ennen kaikkea laadukkailla varaosilla. iPhone huolto Järvenpään toimitilamme on auki arkisin kello 9 - 17:00

Kuinka toimia, kun tarvitset älylaitteen huoltoa

Yleisimmät huollot koskevat näytön tai akun vaihtoa. Jos puhelimesi tippuu tai kolahtaa niin, että sen näyttöön tulee säröjä tai kosketusongelmia, on huollon aika. Tai jos puhelimesi akku ei kestä normaalikäytössä koko päivää, kannattaa se tuoda huoltoon.

Etsiydy siis liikkeeseemme. Et tarvitse ajanvarausta ja meillä on laaja valikoima varaosia valmiina, joten saat huollon odottaessa tai mallista riippuen parissa tunnissa. Tuodessasi älypuhelimesi meille esimerkiksi iPhone huoltoon, on tärkeää muistaa antaa pääsykoodi älylaitteeseesi. Tarvitsemme sitä huollon alku- ja lopputestejä varten, jotta voimme varmistaa puhelimen täyden toimivuuden.

Jos haluat varmistua huoltoajasta tai varaosien saatavuudesta, soita suoraan toimipisteelle. Muutoin voit vain kävellä suoraan sisään ja poistua pian huollettu laite taskussasi. Tarkemmat mallikohtaiset huoltoajat ja tietoja tarjoamistamme palveluista löydät skrollaamalla alemmas.

Takaamme laadukkaan, turvallisen huollon

iHelpin puhelinhuollon yhteydessä noudattamamme periaatteet takaavat sinulle laadukkaan, käyttöä kestävän huollon.

Annamme työlle ja varaosille vuoden takuun. Käytämme vain ja ainoastaan laadukkaita osia huolloissamme. Takaamme myös laitteesi tietojen turvallisuuden huollon aikana. Emme poista niitä tai kajoa niihin missään tapauksessa.

Järvenpäässä huollamme kaikki isot merkit ja mallit ja suurin osa laitteista saadaan valmiiksi jopa tunnissa. Laitemallista riippuen jotkut vaativat kuitenkin useamman tunnin huoltoajan. Tarkemmin mallikohtaisista palveluista ja tarvikkeista voit lukea linkistä kussakin osiossa.

iPhone huolto

iPhone huolto Järvenpään pisteessämme yleisimmät huoltamamme mallit ovat iPhone 7, iPhone 6, iPhone 5.

Olipa iPhonesi millaisen huollon tarpeessa tahansa, tuo se meille ja saat sen alta aikayksikön korjattuna takaisin käteesi. iPhone huoltoon meiltä löytyy aina varaosia, joten saat huollon helposti odottaessasi. Akun vaihdamme 15—30 minuuttiin ja näytön 1—2 tunnissa.

iPad huolto

Yleisimmät huoltamamme mallit ovat iPad Air 1, iPad 3, iPad 4 ja iPad 2.

Jos iPadisi näyttö on korjauksen tarpeessa tai kosketus kenkkuilee, meiltä löytyy aina varaosia avuksesi. iPad huolto vie yleensä 4-6 tuntia. 

Huawei huolto

Huaweilta yleisimmät huoltamme mallit ovat Honor 8, Honor 7, Honor 6, Honor P9, P9 lite, P8 ja P8 lite.

Huawein huolto kestää mallista riippuen 1—4 tuntia.

Sony huolto

Yleisimmät huoltamamme Sony-mallit ovat Z5, Z5 Compact, Z3 Compact, Z2, Z1 Compact, Xperia X Performance, Xperia XA.

Sonyn huolto kestää yleensä 4—5 tuntia.

OnePlus-huolto

Yleisimmät OnePlus huolto mallit; OnePlus One, OnePlus 2, OnePlus 3 ja OnePlus 3T.

OnePlus-puhelimen näytön vaihdossa menee 1—2 tuntia. Saadaksesi mahdollisimman nopean huollon, varmista varaosien saatavuus soittamalla toimipisteeseemme.

Samsung huolto

Samsungilta yleisimmät huoltamamme mallit ovat S7 edge, S7, S6 edge, S6, S5, S5 Neo, J5 ja Xcover 3.

Samsung huolloissa kuluu mallista riippuen 1—5 tuntia. Saadaksesi mahdollisimman nopean huollon, varmista varaosien saatavuus soittamalla toimipisteeseemme.

LG huolto

Yleisimmät huoltamamme LG-mallit ovat LG G4, G3 ja Nexus 5X.

LG huolto kestää mallista riippuen 1—2 tuntia. Saadaksesi mahdollisimman nopean huollon, varmista varaosien saatavuus soittamalla toimipisteeseemme.

Lumia huolto

Lumia-puhelinten huolto kestää 1—2 tuntia. Saadaksesi mahdollisimman nopean huollon, varmista varaosien saatavuus soittamalla toimipisteeseemme.

Suojaa näyttösi panssarilasilla

Panssarilasi suojaa näyttöäsi kolhuilta ja putoamisilta. Se toimii niin, että iskun tullessa kalvoalueelle, kalvo hajottaa iskusta syntyneen energian ja estää näyttöä hajoamasta. Koska älypuhelimet ottavat mallista riippumatta erilaista osumaa päivittäisessä käytössä, on panssarilasilla varustautuminen melkeinpä perusolettamus.

Meiltä löydät laajan valikoiman panssarilaseja eri malleille, joten puhelimesi ei enää tarvitse olla suojatta.

Tuo laitteesi meille huoltoon!

Asiantuntijamme huoltavat sekä uusia että vanhoja vuosimalleja. Korjaus- ja huoltotyöt tehdään ammattilaisten toimesta ja korjaustöihin käytetään ainoastaan laadukkaita varaosia.

Kaikilla tarvikkeilla on kuluttajasuojalain mukainen takuu ja palautusoikeus. Palautettavan tuotteen ja tuotepakkauksen tulee olla samassa kunnossa kuin sitä vastaanotettaessa. Asiakas vastaa itse palautuksesta aiheutuneista kustannuksista.

Laitteen valmistajan takuu ei todennäköisesti säily korjaustöiden jälkeen. Emme voi taata laitteen alkuperäisiä ominaisuuksia, kuten vesitiiviyttä, korjausten jälkeen. Asiakas on siis itse vastuussa siitä, ettei laite kastu korjausten jälkeen.

Lisää vastauksia matkapuhelinhuoltoa koskeviin yleisimpiin kysymyksiin löydät täältä. Katso myös hyödyllisiä vinkkejä blogistamme