Ostoskori on tyhjä.
 
 

iHelp.fi – Jakobstad

 Mån-Fre 9:30 - 17:30
Lör 10 - 14
Tel: 044 7210 032
Styrmansgatan 7,
68600 Jakobstad.

Välkommen!


 iPhone service Jakobstad 

Service av iPhone och många andra modeller

Har batteriet i din iPhone gett upp? Har skärmen fått sprickor? Om du behöver service för din iPhone, iPad eller Android-enhet, kom till vår butik i Jakobstad utan tidsbeställning. Vi på iHelp reparerar allt från smarttelefoner till surfplattor snabbt och framför allt med reservdelar av hög kvalitet. Vårt servicecenter i Jakobstad är öppet vardagar mellan 9:30 och 17:30

 

Hur du gör när du behöver service av din smarta enhet

De vanligaste reparationerna är byte av skärm eller batteri. Om din enhet faller eller stöter i nånting så att den får sprickor eller det uppstår touchproblem, då är det dags för service. Eller om batteriet inte håller en hel dag i normal användning kan det vara värt att ta enheten till service.

Du behöver ingen tidsreservation och vi har ett stort urval av reservdelar så att du kan få service medan du väntar eller, beroende på modell, inom några timmar. När du lämnar in din iPhone på service är det viktigt att du kommer ihåg att ge åtkomstkoden till din enhet. Vi behöver koden så att vi kan utföra tester både före och efter service och kontrollera att enheten fungerar.

Om du vill säkerställa servicetiden eller tillgången av reservdelar, så kan du ringa direkt till butiken. Alternativt kan du komma in direkt och inom kort tid gå ut med enheten i fickan. Scrolla neråt för mer detaljerade och modellspecifika reparationstider och information om de tjänster vi tillhandahåller.

 

Vi garanterar hög kvalitet och säker service

De principer och processer vi följer i iHelps service garanterar dig en högkvalitativ och hållbar service.

Vi ger arbetet och reservdelarna ett års garanti. Vi använder endast högkvalitativa reservdelar för vår service. Vi garanterar också säkerheten för informationen på din enhet under servicetiden. Vi tar inte bort dem eller manipulerar dem under några omständigheter.

Jakobstad underhåller vi alla större märken och modeller, och det flesta enheter kan repareras på en timme. Vissa modellen kräver dock mer än en timmes servicetid. För mer information om modellspecifika tjänster och tillbehör klicka på länkarna som finns nedan. (tyvärr finns dessa sidor endast på finska, men ni kan ringa oss på telefonnummer 040 526 2861 för modellspecifik information på svenska)

 

iPhone service

De vanligaste modellerna för vår service är iPhone 7, iPhone 6 och iPhone 5.

Oavsett vilken typ av service din iPhone behöver, hämta den till oss och få den reparerad enligt tiderna nedan. Till iPhone har vi alltid reservdelar, så du kan få den reparerad medan du väntar. Vi byter batteriet på 15-30 minuter och skärmen på 1-2 timmar.

 

iPad service

Våra mest reparerade modeller är iPad Air 1, iPad 3, iPad 4 och iPad 2.

Om skärmen på din iPad behöver repareras eller har touchproblem, har vi alltid reservdelar till dig. iPad service tar vanligtvis 4-6 timmar.

 

Huawei service

Vå mest reparerade Huawei-modeller är Honor 9, Honor 8, Honor 7, Honor 6, P9, P9 lite, P8 och P8 lite.

Huawei service tar vanligtvis 1-4 timmar.

 

Sony service

Våra mest reparerade Sony-modeller är Z5, Z5 Compact, Z3 Compact, Z2, Z1 Compact, Xperia X Performance, Xperia XA.

Sony service tar vanligtvis 4-5 timmar.

 

OnePlus service

Våra mest reparerade OnePlus-modeller är OnePlus One, OnePlus 2, OnePlus 3 och OnePlus 3T.

Skärmbyte tar 1-2 timmar. För att få den snabbaste möjliga servicen, kontrollera tillgängligheten av reservdelar genom att ringa vår butik.

 

Samsung service

Våra mest reparerade Samsung-modeller är S7 edge, S7, S6 edge, S6, S5, S5 Neo, J5 och Xcover 3.

Beroende på modell tar Samsung service 1-5 timmar. För att få den snabbaste möjliga servicen, kontrollera tillgängligheten av reservdelar genom att ringa vår butik.

 

LG service

Våra mest reparerade LG-modeller är LG G4, G3 och Nexus 5X.

Beroende på modell, kommer servicen att ta 1-2 timmar. För att få den snabbaste möjliga servicen, kontrollera tillgängligheten av reservdelar genom att ringa vår butik.

 

Lumia service

Reparation av Lumia-telefoner tar 1-2 timmar. För att få den snabbaste möjliga servicen, kontrollera tillgängligheten av reservdelar genom att ringa vårt kontor.

 

 

Skydda din skärm med pansarglas

Pansarglaset skyddar din skärm mot stötar och fall. Det fungerar så att när ett slag träffar skyddsområdet bryter skyddet ner den energi som orsakas av slaget och förhindrar att skärmen spricker. Eftersom smarttelefoners skärm är känsliga oavsett modell, är pansarglaset nästan ett grundläggande tillägg till din smarttelefon. Vi har ett brett sortiment av pansarglas för olika modeller, allt för att skydda din telefon.

 

Lämna in din enhet till oss för service!

Våra specialister reparerar både nya och gamla modeller. Reparations- och underhållsarbete utförs av professionella service-tekniker och till reparationsarbetet används endast reservdelar av hög kvalitet.

Alla tillbehör har garanti och returrätt enligt konsumentskyddslagen. Den returnerade produkten och produktförpackningen måste vara i samma skick som när den mottogs. Kunden ansvarar för de kostnader som uppstår vid returnering.

Enhetstillverkarens garanti gäller sannolikt inte, efter reparationsarbetet. Vi kan inte garantera enhetens ursprungliga egenskaper, till exempel vattentäthet, efter reparationen. Kunden ansvarar därför för att apparaten inte blir våt efter reparationen.

Här finns länkar till de vanligaste frågorna om mobiltelefonvård och användbara tips i vår blogg. (på finska)