Onko Apple iPhone puhelimesi pudonnut ja sen näyttö on mennyt rikki? Asiakaspalvelussamme esitetäänkin useasti kysymys, että korvaako vakuutus puhelimeni korjauksen. Mikäli kyseessä on yllättävä ja ennalta-arvaamaton vahinko niin monesti korvaa.

Mikäli haet korvausta kotivakuutuksesta tai matkatavaravakuutuksestasi, tulisi Sinun huolehtia, että iPhonesi korjataan Applen alkuperäisillä varaosilla koska:

  1. Kun iPhone puhelimesi on korjattu Applen alkuperäisillä varaosilla siihen ei tule mitään virheilmoituksia ja se toimii niin kuin aikaisemminkin.
  2. iPhoneen tehdyt huollot ja korjaukset löytyy asetusten osa- ja huoltohistoria kohdasta, johon jää merkintä, mikäli puhelimeesi on korjattu nk tarvikevaraosalla. Kun olet joskus myymässä tai vaihtamassa iPhone puhelintasi uudempaan, niin virheettömällä huoltohistorialla on merkitystä sen jälleenmyyntihintaan.
  3. Kun iPhone puhelimesi korjataan Applen alkuperäisillä varaosilla niin laitteen takuu säilyy. Tällä on merkitystä, mikäli puhelimesi on uudempi eli käytännössä alle kaksi (2) vuotta vanha.

iHelp kuuluu Applen Itsenäisten huoltoliikkeiden ohjelmaan, joka tarkoittaa käytännössä sitä, että voit valita korjataanko Apple iPhone puhelimesi edullisemmalla tarvikevaraosalla tai vaihtoehtoisesti käytetäänkö korjauksessa Aitoja Apple varaosia.

Apple alkuperäinen
Valtakunnallinen huoltoliikeverkosto – Katso lähin iHelp toimipisteesi