Ostoskori on tyhjä.
 

16 kohdetta

Taulukkona  Listana 

Laskeva

16 kohdetta

Taulukkona  Listana 

Laskeva

iPhone 8 Plus korjaus | iHelp

iPhone 8 Plus näyttö rikki tai kaipaa muuta korjausta? iPhone 8 Plus näyttö ja takalasi ovat alttiita iskuille sekä muille kolhuille. Tyypillinen ongelma on rikkoutunut näyttö tai näytön lasi. iHelp on erikoistunut iPhone huoltoliike ja kauttamme onnistuu laajatkin huoltotyöt iPhone 8 Plus mallille. Käyttämämme varaosat ovat erittäin laadukkaita ja annammekin osalle ja työlle vuoden takuun.

iPhone huoltopisteemme takaavat nopean ja laadukkaan huollon läpi Suomen. Suosittelemme olemaan kuitenkin yhteydessä huoltopisteelle ennen laitteen tuontia varmistuaksemme varaosien löytyvyyden. 

Tiesitkö, että voit hyödyntää koti- ja matkavakuutusta puhelimesi mennessä rikki? Mikäli korjaus ylittää omavastuusi, niin vakuutuksesi voi kattaa omavastuun ylittävän osuuden. Voit tarkistaa vakuutuksiesi tiedot ennen tai jälkeen korjauksen omalta vakuutusyhtiöltäsi. 

iPhone 8 Plus korjaus ja muut huoltotoimenpiteet onnistuu korjauspisteillämme, jotka sijaitsevat; Oulu, Espoo, Tampere, Helsinki, Turku ja Kemi.

iPhone 8 Plus korjaustyöt:
iPhone 8 Plus Näytön- ja lasin vaihto, iPhone 8 Plus Akun vaihto, iPhone 8 Plus takalasin vaihto, iPhone 8 Plus Kameran vaihto

Huomioithan, että alkuperäinen takuu, vedentiiveys ja vaihtolaiteoikeus ei jatku huollon jälkeen.

 huolto ja korjaus