Ostoskori on tyhjä.
 

17 kohdetta

Taulukkona  Listana 

Laskeva

17 kohdetta

Taulukkona  Listana 

Laskeva

iPhone 6S korjaus 

iPhone 6S korjaus nyt iHelp.fi :llä. Autamme sinua iPhone 6S korjaustöissä. Olemme toimineet pitkään alalla joten voit luottaa asentajiemme ammattitaitoon rakkaan iPhonesi huoltotöissä. iPhone 6S on hyvin samankaltainen kuin aikaisempi malli, mutta pienet erot tekevät sen korjauksesta hieman haastavamman edeltäjiinsä. On tärkeää käyttää laadukkaita varaosia, työkaluja ja ennenkaikkea ammattitaitoa. Kaikki asentajamme ovat käyneet pitkän koulutusprosessin.

iPhone 6S korjaustöihin tulisi varata aikaa n.1-2h. Korjausaika riippuu luonnollisesti ruuhkatilanteesta. Voit olla yhteydessä ennen puhelimesi tuontia soittamalla lähimpään iPhone 6S korjauspisteelle jolloin varmistamme ruuhkan ja varaosatilanteen. Varaathan myös mukaasi laitteen käyttäjältä näytön lukituskoodin, että pääsemme tekemään lopuksi testit laitteelle. Emme poista laitteen tietoja huollon aikana!

Yleisin iPhone 6S korjaustyö on näytön- ja lasin vaihto. Pettämättömän työn laadun lisäksi takaamme iPhone 6S korjaustyön lopputulokselle vuoden takuun! Voit tuoda puhelimesi iPhone huoltopisteillemme tai lähettää kätevästi verkkokauppamme kautta.

Yleisiä iPhone 6S korjaus- ja huoltotöitä.

iPhone 6S Näytön- ja lasin vaihtoiPhone 6S Akun vaihtoiPhone 6S Virtanäppäimen vaihto, iPhone 6S Latauspään vaihto, iPhone 6S Takakameran vaihtoiPhone 6S Korvakaiuttimen vaihto

Huomioithan, että alkuperäinen takuu tai vaihtolaite oikeus ei jatku huoltotöiden jälkeen

 huolto ja korjaus