Ostoskori on tyhjä.
 
 

iPhone huolto ja korjaus 

iPhone huolto ja korjaus edullisesti sekä nopeasti iHelpillä. iHelp on valtakunnallisesti toimiva iPhonen huoltoihin erikoistunut yritys. Teemme kaikenlaisia iPhone huolto- ja korjaustöitä, joista merkittävin on näytön ja akun vaihto. Käytämme huolloissa ainoastaan laadukkaita varaosia ja annammekin niille vuoden takuun.

Voit tuoda rakkaan iPhonesi suoraan iPhone huoltopisteillemme läpi Suomen tai lähettää kätevästi verkkokauppamme kautta 72h nopeustakuulla. Mikäli haluat varmistua varaosan saatavuudesta ja huollon aikataulusta, suosittelemme olemaan yhteydessä huoltoon ennen laitteen tuontia.

Suosituimpia iPhone korjaustöitä ovat iPhone lasin- ja näytön vaihto sekä iPhone akun vaihto . Kyseiset korjaukset onnistuvat iPhone korjauspisteillämme todella nopeasti, usein myös odottaessa. Pidämme suurehkoa varastoa varaosista jokaisella huoltopisteellä takaaksemme mahdollisimman nopean huollon puhelimellesi. Mikäli jokin askarruttaa niin olethan rohkeasti yhteydessä asiakaspalveluumme.

Varaathan laitteen pääsykoodin käyttäjältä mukaasi ennen iPhone huoltoomme tuloa, että pääsemme tekemään lopuksi testit puhelimellesi. Lopputestien tarkoitus on varmistua ettei puhelimessa olisi muita vikoja. Emme poista laitteen tietoja huollon jälkeen! 

iHelp.fi iPhone huoltopisteet korjaavat seuraavia malleja: 
iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5c, iPhone 5S, iPhone SE
iPhone 6iPhone 6 Plus, iPhone 6S ja iPhone 6S Plus, iPhone 7 ja iPhone 7 Plus
iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X

 

Huomioithan, että alkuperäinen takuu ja vaihtolaite oikeus päättyy korjaustöiden jälkeen!

 

 huolto ja korjaus