You have no items in your shopping cart.
 

Items 1 to 10 of 45 total

Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Set Ascending Direction

 

Joulu on jo aivan lähellä ja jälleen kerran uusi puhelin on sinun tai läheistesi toivomuslistalla. Puhelinta hankkiessasi on kuitenkin tärkeää investoida vähän extraa, jotta puhelin säilyisi hyvän kuntoisena ja toimivana mahdollisimman pitkään!

Kokosimme listan asioista, joita kannattaa harkita hankkivansa investoidessa uuteen puhelimeen tai saadessa sellaisen esimerkiksi vaikkapa joululahjaksi: 

 • Panssarilasi – huolimatta siitä, että monet valmistajat kehuvat kestävämmällä lasillaan, on kuitenkin fakta, että vielä me emme ole kohdanneet puhelinmallia, jonka näyttö ei menisi rikki. Investoi siis panssarilasiin, jonka tarkoitus on toimia nimensä mukaisesti panssarina, suojaten näytön lasia ylimääräisiltä säröiltä.
 • Suojakotelo tai silikonisuoja – lasisten takakansien yleistyessä, on myös tärkeää suojata tuokin helposti rikkoutuva osa puhelimestasi. Investoi siis peittävään suojakoteloon, jossa usein saat myös lompakon samassa paketissa tai silikonisuojaan, joka läpinäkyvyytensä ansiosta paljastaa myös puhelimesi kauniin muotoilun.
 • Vara-kaapeliin – puhelimen mukana tuleva uusi latauskaapeli on aina hyvin lyhkäinen, mikä turhauttaa suunnattomasti, kun puhelin vaatii latausta ja sometukset on pahasti kesken. Investoi siis mielellään kolmemetriseen johtoon, joka helpottaa sohvalla löhötessä!
 • Tuleeko puhelin käyttöön selfie-perfektionistille? Hanki lisäosina kuvausvalo sekä selfe- tai kuvaustikku, jotka mahdollistavat sen täydellisen selfien saavuttamisen!
 • Mikä PopSocket? Nyt ostetaan sormuspidikkeitä, jotka auttavat jälleen kerran puhelimen ehjänä pysymisessä sekä lisäksi pitävät puhelinta sivuasennossa katsoessasi videoita puhelimeltasi! Ja onhan ne nyt paljon nätimpiä kuin PopSocketit!

Haluamme onnitella sinua uudesta puhelimestasi, toivottavasti se on juuri sellainen kuin toivoitkin! Pidetään yhdessä puhelimesi myös vastaisuudessa kunnossa. Älä kuitenkaan huoli, jos näyttö hajoaa tai akku pettää, me korjaamme ne kyllä.

iHelpistä jouluksi

12/4/2018 1:05 PM

 

Osta joululahjat turvaamaan läheistesi älylaitteita esimerkiksi panssarilasin tai suojakotelon muodossa, lahjakortti epävarmuuden vallitessa tai käytetty, uuden veroinen ja reilusti edullisempi puhelin sitä tarvitsevalle, iHelpiltä!

 

 

 

Esittäjän Audionautix kappale Noel on suojattu lisenssillä Creative Commons Attribution (https://creativecommons.org/licenses/...) Artisti: http://audionautix.com/

 

Joululahjojen kestosuosikki muutaman vuoden ajan on jo olleet drone-lennokit ja dronen lennättäminen on nykyään muutoinkin hyvin suosittua sen suosion kasvaessa edelleen vuosi vuodelta. Halusimme kuitenkin koota aloittelijoille oman ohjeen, jota noudattamalle pääsee alkuun drone-harrastuksen parissa.

Mitä sinun kuuluu tietää drone -harrastusta aloittaessasi:

Drone-lennättämisen säännöstelyn taustalla on Trafi, joka on luonut muutamia sääntöjä lennokkien käyttöön. Lakimuutos on etenemässä, joka muuttaisi jälleen näitä sääntöjä muun muassa lentokorkeuksien suhteen, mutta tällä hetkellä säännöt ovat lyhykäisyydessään nämä:

 • kopterin on oltava koko ajan lennättäjän näköetäisyydellä,
 • lennättämisen maksimikorkeus on 150 metriä,
 • kotirauhaa ja yksityisyyttä on kunnioitettava,
 • ihmisjoukkojen ja massatapahtumien yläpuolella lennättäminen on kielletty sekä
 • lentokenttien läheisyyden korkeusmaksimi on 50 metriä ja etäisyys lentokenttään on oltava yli 5 kilometriä.

Jatkona edelliseen on myös jokainen lennätys rekisteröitävä Trafin tarjoamaan appiin, jonka voit ladata niin androidille kuin myös iOS-laitteellesi. App näyttää kartalla muun muassa lähellä olevat lennokit sekä muutakin tärkeää tietoa liittyen sen hetkiseen ilmaan ja kyseisen ilmatilan säädäntöihin.

Sanomattakin selvää on, että opiskele heti ensiksi oman dronesi käyttö turvallisessa ympäristössä, sillä drone on helpon lennätyksen lisäksi myös hyvin helppo rikkoa osaamattomissa käsissä. Jos rikkoutuminen kuitenkin tapahtuu niin me iHelpillä korjaamme DJI-merkkisen dronesi ammattitaidolla.

Varmistu, että kotivakuutuksesi vastuuvakuutus kattaa ulkopuolisille mahdollisesti aiheuttamat vahingot. Huomioi myös, että kotivakuutus ei pääsääntöisesti korvaa itse dronen korjausta mikäli vahinko on sattunut lennättäessä. Asiakaspalvelumme on koostanut Sinulle tarkemmat ohjeet asiasta drone ja kotivakuutus.

Tags:

Android puhelimen lukituksen avaus

Oletko suojanut puhelimesi lukituskuviolla, lukituskoodilla tai nk. PIN-koodilla ja olet nyt unohtanut sen?

Read More

Uutta puhelinta hankkiessa vanhojen laitteiden kohtalo on usein päätyä keräämään pölyä laatikon pohjalle. Puhelimia hankitaan usein lisää ja laatikossa oleva pino sen kuin kasvaa. Puhelimia harvoin viitsii heittää suoraan roskiin, ja vanhoja malleja on vaikea saada myydyksi.

iHelp auttaa tässäkin asiassa! Ostamme käytetyn puhelimesi kilpailukykyiseen hintaan! iHelpin Puhelin rahaksi palvelun kautta voit myydä käytetyn puhelimesi ja maksamme siitä kunnon mukaan.

Read More

Svenskspråkig kundtjänst

1/10/2018 4:25 PM

Svenskspråkig kundtjänst

Vi har nu öppnat en kundtjänstcentral i Åbo, som fokuserar på betjäning av svenskspråkiga kunder. I början finns två mobilenhetsspecialister på enheten, som båda jobbat som reparationstekniker.

Read More

Asiakaspalvelumme on nyt myös WhatsAppissa.

Tallenna WhatsApp numeromme 050 3828 357 puhelimesi yhteystietoihin niin Sinulla on sen jälkeen suora viestintäkanava iHelppiin.

Read More

Ruotsinkielinen asiakaspalvelu avattu.

Olemme avanneet asiakaspalveluyksikön, joka keskittyy ruotsinkielisten asiakkaidemme palvelemiseen.

Read More
iPhone puhelimen lataus iPad laturilla - voiko puhelimeni akku vahingoittua siitä?Read More

Items 1 to 10 of 45 total

Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Set Ascending Direction