You have no items in your shopping cart.
 

Items 1 to 10 of 47 total

Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Set Ascending Direction

Huawei alkoi näyttämään booking.com palvelun mainoksia älypuhelintensa lukitusnäytöllä. Asiakaspalvelumme kertoo nyt perusteellisesti mistä oikein on kysymys ja miten ne saat halutessasi ne poistettua puhelimestasi? 

Read More

Pääsiäisen aukioloajat

4/15/2019 10:15 AM

iHelp-liikkeet palvelevat poikkeavin aukioloin pääsiäisen pyhinä!

Pääsiäisen aukioloajat liikkeittäin:

OULU 19.-22.4. KIINNI

KEMI 19.-22.4. KIINNI

HELSINKI, KAMPPI 19.-25.4. KIINNI

TURKU 19.4. KIINNI 20.4. AUKI NORMAALISTI 21.-.22.4. KIINNI

ESPOO 19.-22.4. KIINNI

JOENSUU 19.-22.4. KIINNI

JÄRVENPÄÄ 19.-22.4. KIINNI

KAJAANI 19.-22.4. KIINNI

KALAJOKI 19.4. 11-17, 22.4. AUKI NORMAALISTI, 21.4. 11-17, 22.4. 11-17

KUHMO 19.-22.4. KIINNI

LOHJA 19.-22.4. KIINNI

MIKKELI 19.-22.4. KIINNI

PAIMIO 19.-22.4. KIINNI

PIETARSAARI 19.-22.4. KIINNI

RAAHE 19.4. KIINNI, 20.4. AUKI NORMAALISTI, 21.-22.4. KIINNI

RAUMA 19.-22.4. KIINNI

TAMPERE, PISPALA 19.-22.4. KIINNI

VAASA 19.-22.4. KIINNI

KEMPELE, ZEPPELIN 19.4. KIINNI, 20.-21.4. NORMAALIT AUKIOLOAJAT, 22.4. 12-18

KOKKOLA 19.-22.4. KIINNI

iHelp Finland Oy on solminut uuden yhteistyösopimuksen Kokkolassa toimivan IT-alan yrityksen, BittiKulman kanssa. Yhteistyön myötä tietokoneita korjaava sekä myyvä BittiKulma pystyy laajentamaan palveluvalikoimaansa puhelimien ja tablet -tietokoneiden huolto- sekä korjauspalveluun.

BittiKulma toimii ICT-ratkaisuja tuottavana yrityksenä, jonka asiakkaina on alueen PK-yrityksiä sekä kuluttajia. Yrityksen toimipiste sijaitsee Kokkolan keskustassa, osoitteessa Kustaa Aadolfinkatu 3. BittiKulman toimipiste on 21:s iHelp-ketjun yrittäjä Suomessa.

” Keski-Pohjanmaan alueen talouden vahva kehitys näkyy myös mobiililaitehuollossa ja olemmekin pitkään etsineet uutta huoltokumppania tukemaan laajenevaa ketjuverkostoamme rannikkoalueella. Asiakkaamme vaativat paikallista palvelua sekä helppoja ratkaisuja heidän ongelmiinsa mobiililaitteissa."

Vesa-Pekka Venho, iHelp Finland Oy:n ketjuliiketoiminnasta vastaava johtaja.

BittiKulman viralliset avajaiset järjestetään 23.2. lauantaina kello 10-14. Kakkukahvien lisäksi liikkeessä on myös tarjouksia tuotteista ja palveluista. 

 

Joulu on jo aivan lähellä ja jälleen kerran uusi puhelin on sinun tai läheistesi toivomuslistalla. Puhelinta hankkiessasi on kuitenkin tärkeää investoida vähän extraa, jotta puhelin säilyisi hyvän kuntoisena ja toimivana mahdollisimman pitkään!

Kokosimme listan asioista, joita kannattaa harkita hankkivansa investoidessa uuteen puhelimeen tai saadessa sellaisen esimerkiksi vaikkapa joululahjaksi: 

 • Panssarilasi – huolimatta siitä, että monet valmistajat kehuvat kestävämmällä lasillaan, on kuitenkin fakta, että vielä me emme ole kohdanneet puhelinmallia, jonka näyttö ei menisi rikki. Investoi siis panssarilasiin, jonka tarkoitus on toimia nimensä mukaisesti panssarina, suojaten näytön lasia ylimääräisiltä säröiltä.
 • Suojakotelo tai silikonisuoja – lasisten takakansien yleistyessä, on myös tärkeää suojata tuokin helposti rikkoutuva osa puhelimestasi. Investoi siis peittävään suojakoteloon, jossa usein saat myös lompakon samassa paketissa tai silikonisuojaan, joka läpinäkyvyytensä ansiosta paljastaa myös puhelimesi kauniin muotoilun.
 • Vara-kaapeliin – puhelimen mukana tuleva uusi latauskaapeli on aina hyvin lyhkäinen, mikä turhauttaa suunnattomasti, kun puhelin vaatii latausta ja sometukset on pahasti kesken. Investoi siis mielellään kolmemetriseen johtoon, joka helpottaa sohvalla löhötessä!
 • Tuleeko puhelin käyttöön selfie-perfektionistille? Hanki lisäosina kuvausvalo sekä selfe- tai kuvaustikku, jotka mahdollistavat sen täydellisen selfien saavuttamisen!
 • Mikä PopSocket? Nyt ostetaan sormuspidikkeitä, jotka auttavat jälleen kerran puhelimen ehjänä pysymisessä sekä lisäksi pitävät puhelinta sivuasennossa katsoessasi videoita puhelimeltasi! Ja onhan ne nyt paljon nätimpiä kuin PopSocketit!

Haluamme onnitella sinua uudesta puhelimestasi, toivottavasti se on juuri sellainen kuin toivoitkin! Pidetään yhdessä puhelimesi myös vastaisuudessa kunnossa. Älä kuitenkaan huoli, jos näyttö hajoaa tai akku pettää, me korjaamme ne kyllä.

iHelpistä jouluksi

12/4/2018 1:05 PM

 

Osta joululahjat turvaamaan läheistesi älylaitteita esimerkiksi panssarilasin tai suojakotelon muodossa, lahjakortti epävarmuuden vallitessa tai käytetty, uuden veroinen ja reilusti edullisempi puhelin sitä tarvitsevalle, iHelpiltä!

 

 

 

Esittäjän Audionautix kappale Noel on suojattu lisenssillä Creative Commons Attribution (https://creativecommons.org/licenses/...) Artisti: http://audionautix.com/

 

Joululahjojen kestosuosikki muutaman vuoden ajan on jo olleet drone-lennokit ja dronen lennättäminen on nykyään muutoinkin hyvin suosittua sen suosion kasvaessa edelleen vuosi vuodelta. Halusimme kuitenkin koota aloittelijoille oman ohjeen, jota noudattamalle pääsee alkuun drone-harrastuksen parissa.

Mitä sinun kuuluu tietää drone -harrastusta aloittaessasi:

Drone-lennättämisen säännöstelyn taustalla on Trafi, joka on luonut muutamia sääntöjä lennokkien käyttöön. Lakimuutos on etenemässä, joka muuttaisi jälleen näitä sääntöjä muun muassa lentokorkeuksien suhteen, mutta tällä hetkellä säännöt ovat lyhykäisyydessään nämä:

 • kopterin on oltava koko ajan lennättäjän näköetäisyydellä,
 • lennättämisen maksimikorkeus on 150 metriä,
 • kotirauhaa ja yksityisyyttä on kunnioitettava,
 • ihmisjoukkojen ja massatapahtumien yläpuolella lennättäminen on kielletty sekä
 • lentokenttien läheisyyden korkeusmaksimi on 50 metriä ja etäisyys lentokenttään on oltava yli 5 kilometriä.

Jatkona edelliseen on myös jokainen lennätys rekisteröitävä Trafin tarjoamaan appiin, jonka voit ladata niin androidille kuin myös iOS-laitteellesi. App näyttää kartalla muun muassa lähellä olevat lennokit sekä muutakin tärkeää tietoa liittyen sen hetkiseen ilmaan ja kyseisen ilmatilan säädäntöihin.

Sanomattakin selvää on, että opiskele heti ensiksi oman dronesi käyttö turvallisessa ympäristössä, sillä drone on helpon lennätyksen lisäksi myös hyvin helppo rikkoa osaamattomissa käsissä. Jos rikkoutuminen kuitenkin tapahtuu niin me iHelpillä korjaamme DJI-merkkisen dronesi ammattitaidolla.

Varmistu, että kotivakuutuksesi vastuuvakuutus kattaa ulkopuolisille mahdollisesti aiheuttamat vahingot. Huomioi myös, että kotivakuutus ei pääsääntöisesti korvaa itse dronen korjausta mikäli vahinko on sattunut lennättäessä. Asiakaspalvelumme on koostanut Sinulle tarkemmat ohjeet asiasta drone ja kotivakuutus.

Tags:

Android puhelimen lukituksen avaus

Oletko suojanut puhelimesi lukituskuviolla, lukituskoodilla tai nk. PIN-koodilla ja olet nyt unohtanut sen?

Read More

Svenskspråkig kundtjänst

1/10/2018 4:25 PM

Svenskspråkig kundtjänst

Vi har nu öppnat en kundtjänstcentral i Åbo, som fokuserar på betjäning av svenskspråkiga kunder. I början finns två mobilenhetsspecialister på enheten, som båda jobbat som reparationstekniker.

Read More

Asiakaspalvelumme on nyt myös WhatsAppissa.

Tallenna WhatsApp numeromme 050 3828 357 puhelimesi yhteystietoihin niin Sinulla on sen jälkeen suora viestintäkanava iHelppiin.

Read More

Items 1 to 10 of 47 total

Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Set Ascending Direction