Puhelimesi tulee nyt palauttaa nk. tehdasasetuksiin, eli käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että KAIKKI puhelimessasi olevat tiedot kuten esim. yhteystiedot, viestit ja kuvat jne ensin poistetaan. Kun olet tyhjentänyt puhelimesi, niin syöttämällä uudestaan Gmail -tilisi käyttäjätunnuksen ja salasanasi, saat puhelimesi sisällön palautettua takaisin. Tämä luonnollisesti edellyttää sitä, että puhelimessasi on ollut automaattinen varmuuskopiointi -toiminto päällä.

Olet toiminut aivan oikein kun olet suojannut puhelimesi ulkopuolisilta mutta vastineeksi hyvästä turvallisuudesta Sinulla ei ole sitten mitään mahdollisuuksia päästä takaisin käsiksi puhelimesi tietoihin, ilman sitä oikeaa koodia tai kuviota.

unohtunut PIN koodi

 

 

 

 

 

Puhelimen tietojen tyhjentäminen eli nk. tehdasasetusten palautus

Kuinka puhelin tyhjennetään kun se on lukittu? Lukitun puhelimen tyhjentämiseksi on käytännössä 3 eri tapaa. Luettelemme alla 3 eri vaihtoehtoa miten voit tyhjentää puhelimesi kaikista tiedoista ja siten siis aloittaa alusta". Vaihtoehto 1. on ehdottomasti kaikista nopein ja helpoin, jota suosittelemme Sinua käyttämään - kohdat 2, ja 3 vaatii jo huomattavasti ennemmän ymmärrystä tietokoneista.

1. Puhelimen tyhjentäminen Google laitehallinnan kautta - Google Device Manager

Mene tietokoneellasi ( tai millä tahansa laitteella ) osoitteeseen:

https://accounts.google.com/

ja kirjaudu järjestelmään samoilla tunnuksilla, millä olit kirjautunut puhelimeesikin. Valitse kohdasta "Puhelimen löytäminen" niin näet luetteloituna kaikki laitteet millä olet kirjautunut Google tilillesi. Valitse luettelosta puhelimesi ja "Tyhjennä puhelin".

Huomioithan, että puhelimessasi tulee olla toimiva nettiyhteys, jotta se voi ilmestyä laiteluetteloon eli asenna siihen SIM kortti tai liitä se Wifi verkkoon. ( voit liittyä puhelimellasi wifi verkkoon vaikka se olisikin lukittu )

2. Puhelimen tyhjentäminen valmistajan tietokonesovelluksen avulla