iHelp Finland Oy:n ja Raahen Kännykkäkauppa Oy:n yhteistyö laajentaa molempien yritysten palvelujen tarjontaa entisestään.

iHelp Finland Oy on aloittanut yhteistyön Raahessa ja Kalajoella toimivan Raahen Kännykkäkauppa Oy:n kanssa. Yhteistyön myötä Kännykkäkauppa pystyy laajentamaan toimintaansa matkapuhelinliittymien sekä tarvikkeiden myynnistä älypuhelimien ja tablet -tietokoneiden huolto- sekä korjauspalveluihin.

 ”Laajeneminen Raahen seudulle oli iHelpille luonnollinen siirto, joka on tehnyt pitkään tuloaan. Meillä on jo hyvin paljon Oulun toimipisteessä asioivia raahelaisia asiakkaina, joille halusimme mahdollistaa palveluidemme hyödyntämisen helpommin ja omalla paikkakunnallaan.” – Ville Tasala, iHelp Finland Oy:n toimitusjohtaja

Raahen Kännykkäkauppa Oy on Pohjois-pohjanmaan talousalueella pitkään toiminut mobiilialan yritys, jonka valikoimaan kuuluvat liittymät, puhelimet sekä puhelintarvikkeet. Yrityksen toimipisteet sijaitsevat Raahen keskustan K-Citymarketin yhteydessä sekä Kalajoen Hiekkasärkillä olevassa Raitti kauppakeskuksessa.

 ” Nyt solmitun yhteistyösopimuksen myötä pystymme laajentamaan palveluvalikoimaamme myös mobiililaitteiden huoltoon sekä korjaukseen, joka parantaa molempien liikkeidemme asiakaspalvelua. ” – Ville Ollanketo, Raahen Kännykkäkauppa Oy:n toimitusjohtaja