Uutta puhelinta hankkiessa vanhojen laitteiden kohtalo on usein päätyä keräämään pölyä laatikon pohjalle. Puhelimia hankitaan usein lisää ja laatikossa oleva pino sen kuin kasvaa. Puhelimia harvoin viitsii heittää suoraan roskiin, ja vanhoja malleja on vaikea saada myydyksi.

iHelp auttaa tässäkin asiassa! Ostamme käytetyn puhelimesi kilpailukykyiseen hintaan!

iHelpin Puhelin rahaksi palvelun kautta voit myydä käytetyn puhelimesi ja maksamme siitä kunnon mukaan.

 Puhelimen myydäksesi, tulee sinun täyttää sivuillamme olevaan lomakkeeseen yhteystietosi, sekä tiedot puhelimesta. 

Lomakkeeseen täytetään ensin puhelimen mallin (esimerkiksi iPhone 6), väri, muistin koko (esimerkiksi 16gb) ja IMEI koodi. IMEI koodin löytää toimivasta puhelimesta näppäilemällä yhdistelmän *#06#. Mikäli näyttö ei toimi, löytyy koodi esimerkiksi puhelimen rungosta, sim telakasta, tai puhelimen sisältä vedettävästä malli lapusta.

Tämän jälkeen puhelimen kunto määritellään.

Kunnon määrittelyyn käytetään kolmea eri kriteeriä: Uusi, käytetty ja rikkinäinen. (Kyllä! Ostamme myös rikkinäisiä puhelimia!)

Tämän lisäksi lomakkeessa kysytään löytyykö sinulta puhelimen alkuperäistä myyntipakkausta sekä laturia.

Lisätieto kenttään voi kirjoittaa hieman tarkennusta puhelimen kunnosta, esimerkiksi onko näyttö rikki tai rungossa paljon käytön jälkiä.

Kun kaikki pyydetyt tiedot ovat täytetty lomakkeeseen, voit lähettää sen meille painamalla “Lähetä” painiketta. Saat sähköpostiisi ostotarjouksen puhelimestasi, jonka jälkeen voit päättää haluatko myydä laitteen meille. 

Mikäli hyväksyt lähettämämme tarjouksen, voit joko lähettää laitteesi meille maksutta tai toimittaa sen johonkin liikkeistämme. Maksamme rahat puhelimesta tilillesi 1 arkipäivässä!

Voit tehdä ostotarjouspyynnön mistä tahansa puhelimesta, merkkiin tai malliin katsomatta!

 

Jos haluat myydä puhelimesi, täytä Puhelin rahaksi-lomake sivuillamme!

 

https://ihelp.fi/puhelin-rahaksi