Onko puhelimestasi näyttö rikki ja tilipäivään vielä 2 viikkoa? Ei hätää. Nyt Sinun on mahdollista saada puhelimesi korjaus Laskulla. 

Esität toimipisteessämme vain ajokorttiasi, niin henkilökuntamme hoitaa luottopäätöksen odottaessasi. Jousto Lasku on nopein ja helpoin tapa saada puhelimen korjaus laskulla.

Jousto Lasku on avoin ja läpinäkyvä maksutapa.

Jousto Lasku lla ja saat 14 vrk maksuaikaa puhelimesi korjaukselle. Jos haluat maksaa laskun tilipäivänäsi kerralla pois, maksat ainoastaan laskutuslisän 4,90€. Laskulla maksaessasi et maksa lainkaan nimelliskorkoa.

Saatuasi Jousto Laskun voit myös halutessasi muuttaa sen Jousto Osamaksuksi Jouston Online-palvelussa.

Laskun tekeminen edellyttää vähintään 20 vuoden ikää. Kun esität ajokorttisi lähimmässä toimipisteessämme, niin saat luottopäätöksen heti. Lisätietoa ja tarkat sopimusehdot löytyvät Jousto luoton sivuilta www.jousto.com

Jousto on osa DFC Nordic Oy:tä.

DFC Nordic Oy on Suomen johtavia verkkokaupan rahoitusratkaisuja, kuluttajaluottoja ja käyttöluottoja sekä saatavienhallintapalveluita tarjoava konserni, jonka joustavia rahoituspalveluita on jo käyttänyt yli 350 000 suomalaista. DFC Nordic Oy -konserni on osa amerikkalaista Dollar Financial Groupia, jolla on n. 5 000 työntekijää 1 236 toimipisteessä. Kaikki Suomen palvelumme, kuten Jousto, on kehitetty Suomessa ja Suomesta käsin me myös palvelemme asiakkaitamme, henkilökohtaisesti. Siispä olemme lähellä, luotettavia ja vakavaraisia. Ja mukavia.