iHelp Finland Oy on solminut uuden yhteistyösopimuksen Pietarsaaressa toimivan IT-alan yrityksen, Iglobal Solution kanssa.

Yhteistyön myötä Iglobal solution pystyy laajentamaan palveluvalikoimaansa puhelimien ja tablet -tietokoneiden huolto- sekä korjauspalveluun. Iglobal solution on toiminut pitkään täyden palvelun ICT-ratkaisuja tuottavana yrityksenä, jonka asiakkaina on alueen PK-yrityksiä sekä kuluttajia. Yrityksen toimipiste sijaitsee Pietarsaaren keskustassa, osoitteessa Perämiehenkatu 7.

” Pohjanmaan alueen talouden vahva kehitys näkyy myös mobiililaitehuollossa ja olemmekin pitkään etsineet uutta huoltokumppania tukemaan alkuvuonna avatun Vaasan toimipisteemme toimintaa. Asiakkaamme vaativat paikallista palvelua sekä helppoja ratkaisuja heidän ongelmiinsa mobiililaitteissa. Pietarsaaren toimipiste on nyt iHelp.fi ketjun yhdeksästoista (19) toimipiste Suomessa.”

Vesa-Pekka Venho, iHelp Finland Oy:n ketjuliiketoiminnasta vastaava johtaja.

” Nyt solmitun yhteistyösopimuksen myötä pystymme laajentamaan palveluvalikoimaamme myös mobiililaitteiden huoltoon ja korjaukseen, joka tukee paikallista läsnäoloamme Pietarsaaressa. ”

Iglobal solution Yrittäjä Kenneth Johansson