Panssarilasit, Vinkit

Panssarilasi vai näytön suojakalvo puhelimeen?

Panssarilasi ja näytön suojakalvo puhelimeen

Puhelimen suojakalvo ja panssarilasi puhelimeen ovat lähtökohtaisesti parhaita mahdollisia tapoja suojata puhelimen näyttö, mutta mitkä ovat niiden erot? Puhelinvalmistajat, kuten Apple, Samsung, Huawei ja OnePlus valmistavat uutuusmallinsa pääsääntöisesti lasista, joka tunnetusti on hauras materiaali ja särkyy helposti kovemmasta iskusta. Langaton lataus on tätä päivää ja toistaiseksi ei ole kehitetty metalliseosta, joka mahdollistaisi langattoman latauksen. Puhelinvalmistajien lippulaivamallien hinnat pyörivät tuhannen euron molemmin puolin ja siksi kallisarvoinen laite onkin järkevää suojata asianmukaisesti.

Panssarilasi ja näytön suojakalvo eroavat merkittävästi toisistaan

Kun uusi laite on hankittu, on siihen hyvä hankkia heti näytönsuoja. Markkinoilla on tällä hetkellä useita eri vaihtoehtoja puhelimen näytön suojaksi aina hyvin perinteisistä muovisista suojakalvoista näytön katselukulmat suojaaviin “privacy” -panssarilaseihin. Merkittävin ero panssarilasin ja näytön suojakalvon välillä on kuitenkin valmistusmateriaali. Panssarilasi on nimensäkin mukaisesti valmistettu kestävästä 9H karkaistusta lasista ja sen tärkein ominaisuus on rikkoutua esimerkiksi kovasta pudotuksesta johtuneesta iskusta ennen panssarilasin alla olevaa puhelimen näyttöä. Puhelimen suojakalvo valmistetaan muovista, joka on panssarilasia huomattavasti pehmeämpi materiaali ja tarjoaakin joustavamman pinnan puhelimen näytön suojaksi. Molemmat ovat erittäin hyviä vaihtoehtoja suojaamaan puhelintasi naarmuilta ja iskuilta.

Puhelimen panssarilasin hyödyt

Laadukkaat panssarilasit kehittyvät huimaa vauhtia ja kulkevat käsikädessä puhelimen näytöissä käytettävien lasien kanssa. Sekä puhelimen näytön lasien, että panssarilasikalvojen valmistuksessa lasi karkaistaan kuumentamalla lasi ensin sulamispisteeseen ja sitten jäähdyttämällä se nopeasti takaisin alkuperäiseen lämpötilaan. Näin lasin vetolujuus kasvaa ja lasista tulee kestävämpää ja turvallisempaa käyttää. Merkittävimmät panssarilasin hyödyt ovat sen kestävyys ja aito suoja puhelimen näytön lasipinnoitteelle sekä sen mukava käyttötuntuma, joka vastaa puhelimen alkuperäistä lasikalvoa. Panssarilaseja on olemassa 2D ja 3D panssarilaseja puhelimen näytön reunojen kaarevuudesta riippuen. Tasaisia näyttöjä on esimerkiksi iPad tableteissa ja Sony sekä LG puhelimissa, joihin 2D lasit sopivat mainiosti. 3D lasit on suunniteltu esimerkiksi iPhone, Samsung, Huawei, Honor, OnePlus, ja Xiaomi puhelimille, joissa näyttö kaartuu reunoista. Laadukas panssarilasi puhelimelle löytyy lähes jokaiselta iHelp liikkeestä ja asennamme sen myös paikalleen!

Puhelimen suojakalvon edut

Puhelimen suojakalvot valmistetaan erilaisista muoviseoksista, joilla muovista saadaan mahdollisimman joustava ja läpinäkyvä. Hyvän puhelimen suojakalvon ominaisuuksia ovat sen heijastamattomuus ja sopivan joustava rakenne naarmuja ja iskuja varten.

Käytämme omissa liikkeissämme Hydrogel puhelimen suojakalvoa, jonka joustava rakenne antaa erittäin hyvän suojan iskuilla, kolhuille ja naarmuille. Hydrogel suojakalvon etu on myös se, että kalvo taipuu helposti puhelimen kaarevalle näytölle, eikä väliin jää ilmaa. Esimeriksi Samsung ja Huawei ovat tunnettuja näytön reunojen yli kaartuvista näytöistä. Suosittelemme tätä puhelimen suojakalvoa joka haluaa hyvä ja laadukkaan puhelimen näytönsuojan malliin kuin malliin. Meiltä löytyy suojakalvo käytännössä kaikkiin Suomessa myytäviin puhelimiin.

Puhelimen näytön suojakalvo vai panssarilasi puhelimeen?

Kuten monessa muussakin asiassa, kokeilemalla selviää parhaiten, millainen näytönsuoja sinun käytöllesi sopii. Suojakalvojen ja panssarilasien hinnat esimerkiksi iHelpin puhelinhuolto liikkeissä ovat mallista riippuen 20€-30€, joka on verrattain edullinen hinta siitä, että puhelimen näyttö halkeaisi tai menisi säröille ja huomattavasti arvokkaampi puhelimen näytön vaihto olisi edessä.

Related Posts