Toistaiseksi ei puhelimesi ilmoita määräaikaishuollon ajankohtaisuudesta, mutta meidän mielestämme sen kuuluisi niin tehdä, sillä autoakin useammin käytät puhelintasi ja samalla tavoin sen käyttöaikaa voidaan pidentää sekä toimimista parantaa huoltamalla puhelimesi tärkeät osat.

 

Syitä puhelimen huollattamiseen ammattilaisen käsissä on löydettävissä kahdelta näkökulmalta katsellessa:

1. Jos tarkoituksena on pitää kyseinen puhelin itsellään mahdollisimman kauan, huoltojen tehtävä on pidentää puhelimen käyttöikää, sillä puhelimen käyttöikä pitenee osien ollessa kunnossa ja täydessä toiminnassaan.

2. Mikäli tarkoituksena on jokin päivä laittaa se itselle jo vanhaksi käynyt puhelinmalli myyntiin muutaman vuoden ikäisenä, pysyy puhelimen jälleenmyyntiarvo hyvänä huoltojen avulla, koska toimivasta puhelimesta maksetaan paremmin kuin rikkinäisestä.

 

Olemme lanseeranneet määräaikaishuoltopaketin, joka sisältää viiden olennaisen puhelimen osan huollon sekä kaupan päällisenä uuden panssarilasin asennuksen huollettavaan laitteeseen. Poikkeuksena monien muiden laitteiden määräaikaishuoltoon, meidän hintamme ei nouse ”yllättävien löydösten” mukana.