Operaattorit julkaisevat kuukausittain listan myydyimmistä puhelimistaan. Joulukuun listalta selviää, että isot tekijät puhelinmarkkinoilla olivat jälleen vahvoilla. Apple, Samsung ja Huawei dominoivat myyntitilastoja.

Vastapainoksi myyntitilastoille, me iHelpillä päätimme listata kuukauden huolletuimmat laitteet! Mikä puhelin onkaan suomalaisten kestosuosikki? Näkyykö myyntitilastot myös huoltotilastoissa?

Huoltotilastojen selkeä ykkönen on Apple. iPhone ja iPad mallien lisäksi Top 10 listalla on ainoastaan 3 haastajaa, Honor 8, Galaxy A5 2017 ja OnePlus 3/3T.

Listaus ei tietenkään kerro puhelimien laadusta mitään vaan kertoo lähinnä Applen laitteiden suosiosta ja niiden pitkäikäisyydestä. Vaikka uudet iPhone 8 ja X mallit ovat tulleet myyntiin, huollatetaan myös vanhoja iPhone 5 puhelimia tasaiseen tahtiin. Erityisesti iPhone 6 ja 6s mallit ovat säilyttäneet suosionsa.

Enempää jaarittelematta, mennään suoraan listaukseen!

iHelpin huolletuimmat puhelin- ja tabletmallit Joulukuussa 2017:

 

  1. iPhone 6

  2. iPhone 6s

  3. iphone 5s

  4. OnePlus 3/3T

  5. iPhone 7

  6. Samsung Galaxy A5 2017

  7. Honor 8

  8. iPhone 5

  9. iPad Air

  10. iPhone 6s Plus

 

iHelp on valtakunnallisesti toimiva älypuhelin- ja tablethuoltoliike. Kauttamme saat huolto- ja korjaustyöt mm. iPhone, iPad, Huawei, Samsung, Sony, LG, Lumia ja OnePlus –laitteisiin.