Ostoskori on tyhjä.
 

Tuotteet 1-10 / 53

Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Nouseva

iHelpistä jouluksi

4.12.2018 13.05

 

Osta joululahjat turvaamaan läheistesi älylaitteita esimerkiksi panssarilasin tai suojakotelon muodossa, lahjakortti epävarmuuden vallitessa tai käytetty, uuden veroinen ja reilusti edullisempi puhelin sitä tarvitsevalle, iHelpiltä!

 

 

 

Esittäjän Audionautix kappale Noel on suojattu lisenssillä Creative Commons Attribution (https://creativecommons.org/licenses/...) Artisti: http://audionautix.com/

 

Joululahjojen kestosuosikki muutaman vuoden ajan on jo olleet drone-lennokit ja dronen lennättäminen on nykyään muutoinkin hyvin suosittua sen suosion kasvaessa edelleen vuosi vuodelta. Halusimme kuitenkin koota aloittelijoille oman ohjeen, jota noudattamalle pääsee alkuun drone-harrastuksen parissa.

Mitä sinun kuuluu tietää drone -harrastusta aloittaessasi:

Drone-lennättämisen säännöstelyn taustalla on Trafi, joka on luonut muutamia sääntöjä lennokkien käyttöön. Lakimuutos on etenemässä, joka muuttaisi jälleen näitä sääntöjä muun muassa lentokorkeuksien suhteen, mutta tällä hetkellä säännöt ovat lyhykäisyydessään nämä:

 • kopterin on oltava koko ajan lennättäjän näköetäisyydellä,
 • lennättämisen maksimikorkeus on 150 metriä,
 • kotirauhaa ja yksityisyyttä on kunnioitettava,
 • ihmisjoukkojen ja massatapahtumien yläpuolella lennättäminen on kielletty sekä
 • lentokenttien läheisyyden korkeusmaksimi on 50 metriä ja etäisyys lentokenttään on oltava yli 5 kilometriä.

Jatkona edelliseen on myös jokainen lennätys rekisteröitävä Trafin tarjoamaan appiin, jonka voit ladata niin androidille kuin myös iOS-laitteellesi. App näyttää kartalla muun muassa lähellä olevat lennokit sekä muutakin tärkeää tietoa liittyen sen hetkiseen ilmaan ja kyseisen ilmatilan säädäntöihin.

Sanomattakin selvää on, että opiskele heti ensiksi oman dronesi käyttö turvallisessa ympäristössä, sillä drone on helpon lennätyksen lisäksi myös hyvin helppo rikkoa osaamattomissa käsissä. Jos rikkoutuminen kuitenkin tapahtuu niin me iHelpillä korjaamme DJI-merkkisen dronesi ammattitaidolla.

Varmistu, että kotivakuutuksesi vastuuvakuutus kattaa ulkopuolisille mahdollisesti aiheuttamat vahingot. Huomioi myös, että kotivakuutus ei pääsääntöisesti korvaa itse dronen korjausta mikäli vahinko on sattunut lennättäessä. Asiakaspalvelumme on koostanut Sinulle tarkemmat ohjeet asiasta drone ja kotivakuutus.

Asiasanat:

 

iHelpin Black Fridayn tarjoukset ovat voimassa AINOASTAAN liikkeissämme ja VAIN 23.11 !

Black Friday -tarjoukset:

 • iPhone, Huawei ja Oneplus akunvaihdot -25% 
 • iPad lasin vaihdot -25% (koskee ainoastaan lasia, ei koko näyttöä)
 • iPhone näytönvaihdot:

            iPhone SE/5s - 59€

            iPhone 6 - 79€

            iPhone 6+ - 129€

            iPhone 6s - 119€

            iPhone 6s+ - 149€

            iPhone 7 - 149€

            iPhone 7+ - 199€

            iPhone 8 - 229€

            iPhone 8+ - 289€

 

Mikäli liikkeestämme puuttuu jokin osa puhelinmallisi korjaukseen, voit lunastaa korjauksen jo perjantaina, jolloin saat alennuksen vaikka huolto tehtäisiinkin myöhemmin!

Asioidessasi liikkeissämme Black Fridayna, osallistut myös huolletun iPhone 6s:n arvontaan!

 

iHelp liikkeiden aukioloajat BLACK FRIDAYNA 23.11.

ESPOO 8-16.30
HELSINKI SULJETTU
JOENSUU 8-17
JÄRVENPÄÄ 9-17
KAJAANI 9-17
KALAJOKI 11-19
KEMI 9-17
KUHMO 9-16.30
LOHJA 8-16.30
MIKKELI 9-16.30
OULU 8-18
PAIMIO 10-17
PIETARSAARI 9.30-17.30
RAAHE 10-18
RAUMA 12-15
TAMPERE 11-18
TAMPERE (PISPALA) 10-17.30
TURKU 9-18
VAASA 9-17

 

Toistaiseksi ei puhelimesi ilmoita määräaikaishuollon ajankohtaisuudesta, mutta meidän mielestämme sen kuuluisi niin tehdä, sillä autoakin useammin käytät puhelintasi ja samalla tavoin sen käyttöaikaa voidaan pidentää sekä toimimista parantaa huoltamalla puhelimesi tärkeät osat.

 

Syitä puhelimen huollattamiseen ammattilaisen käsissä on löydettävissä kahdelta näkökulmalta katsellessa:

1. Jos tarkoituksena on pitää kyseinen puhelin itsellään mahdollisimman kauan, huoltojen tehtävä on pidentää puhelimen käyttöikää, sillä puhelimen käyttöikä pitenee osien ollessa kunnossa ja täydessä toiminnassaan.

2. Mikäli tarkoituksena on jokin päivä laittaa se itselle jo vanhaksi käynyt puhelinmalli myyntiin muutaman vuoden ikäisenä, pysyy puhelimen jälleenmyyntiarvo hyvänä huoltojen avulla, koska toimivasta puhelimesta maksetaan paremmin kuin rikkinäisestä.

 

Olemme lanseeranneet määräaikaishuoltopaketin, joka sisältää viiden olennaisen puhelimen osan huollon sekä kaupan päällisenä uuden panssarilasin asennuksen huollettavaan laitteeseen. Poikkeuksena monien muiden laitteiden määräaikaishuoltoon, meidän hintamme ei nouse ”yllättävien löydösten” mukana.

 

 

Törmäsimme sattumalta kanadalaisen McMaster yliopiston toteuttamaan tutkimukseen, jonka mukaan älypuhelimet tulevat olemaan kaikkein vahingoittavin elementti ympäristöllemme vuoteen 2040 mennessä. Tutkimuksessa todetaan, että vaikka itsessään älypuhelimet eivät paljoa energiaa kuluta, kuluu muun muassa niiden emolevyjen valmistamiseen runsaasti energiaa. Jo vuonna 2020 älypuhelinten energiankulutus tulee ohittamaan tietokoneiden energian kulutuksen. (Belkhir, Lotfi 2018.)

Me iHelpillä haluamme tarjota kuluttajille mahdollisuuden pienentää hiilijalanjälkeään omalta osaltaan ja olemme ottaneet puhelinten huoltojen rinnalle tuotteisiimme myös käytettyjen puhelinten ostamisen sekä myynnin palvelut. On kuitenkin olemassa muitakin syitä kuin maailman pelastaminen, miksi kuluttaa rahansa käytettyyn puhelimeen ennemmin kuin harkita sitä viimeisintä lippulaivamallia! Ostamalla käytetyn puhelimen, sinä:

1. Pienennät hiilijalanjälkeäsi – mikäli älypuhelimen käyttöikää pidennetään vuodella, elinkaaripäästöt vähenevät lähes kolmanneksella (eetti.fi). Älypuhelimilla on kuitenkin luultua pidempi käyttöikä, jonka oikeat ja uudet osat varmistavat.

2. Säästät rahaa luonnon lisäksi – käytetty, huollettu ja toimivaksi todettu puhelin ei kustanna tuhatta euroa, saat sen murtohinnalla uuden hinnasta.

3. Säästät rahaa myös kalliissa huoltotoimenpiteissä. Jos omistat kaikkea muuta kuin Hannu Hanhen tuurin niin vanhemman mallin korjaaminenkin on vastaisuudessa edullisempaa kuin sen kaikkein uusimman.

4. Saat itsellesi mieluisan puhelimen. Miellyttääkö jokin tietty malli kyseisen valmistajan valikoimista? Valmistajat lakkaavat myymästä vanhoja mallejaan, mutta voit löytää mieluisan mallisi käytettyjen puhelinten valikoimista.

Ympäristökeskustelun käydessä kuumana, emme kuitenkaan voi korostaa tarpeeksi sitä, kuinka tärkeää on huomioida myös älypuhelimet osana hiilijalanjälkeä. Yhä uusiutuvien mallien tullessa markkinoille, on myös äärimmäisen tärkeää huomioida mahdollisuus korjata jo rakkaaksi ja luotetuksi todettua puhelinta.

 

Talvi alkaa kolkutella jo ovella ja sehän tarkoittaa monelle vanhemman puhelinmallin omistajalle sitä, että puhelimen akku saattaa tehdä tepposet keskellä pakkasta ja sammua itsestään. Ei hätää, me koottiin teille selviytymisetiketti, jota tarkkaan harjoittelemalla saatatte selvitä tämän talven yli ilman ylimääräisiä seinään nakattuja puhelimia.

 

Ne perinteisethän tiedetään – ”älä pidä näyttöä kirkkaana”, ”pidä päällä lentokonetilaa niin akkua kuluu vähemmän”, mutta on olemassa muutakin. Ehkä niitä vähän oudompia virransäästötapoja. Näin säästät puhelimesi akkua päivittäisessä käytössä:

 1. Spesifisti Samsungin käyttäjillä on AMOLED näyttö, jossa tumman väristä taustaa käyttämällä säästää akkua! AMOLED näytöt korostavat värikkäitä pikseleitä, joten mitä enemmän sinulla on tummia pikseleitä taustassa, sitä vähemmän virtaa puhelin käyttää niiden näyttämiseen.
 2. Päivitä ne sovellukset! Siihen on nimittäin syynsä, että sovellusten kehittäjät julkaisevat uusia päivityksiä ja usein niihin liittyy paljolti juurikin akunsäästön optimointi. (Vinkki 2.1 Poista myös ne vanhat sovellukset taustalta, mitä et käytä.)
 3. Tarvitko välttämättä värinähälytyksiä? -Et. Laita värinähälytys pois päältä, sillä se vie enemmän virtaa puhelimestasi kuin äänien päällä pitäminen!
 4. Ärsyttääkö, kun puhelin piippaa vähän väliä jostain uudesta ilmoituksesta? Hyvä – niin meitäkin. Ärsytyksen lisäksi nämä turhat ilmoitukset syövät puhelimesi virtaa. Kipin kapin siis asetuksiin ja turhien ilmoitusten näkyminen pois päältä.
 5. Googlaa, älä Siritä. Siri ja Google Now ovat yllättävän isoja patterisyöppöjä. KVG!

+ 1. Jos mikään näistä ei auta, on aika vaihtaa puhelimesi akku.

 

 

iHelp Finland Oy:n ja Raahen Kännykkäkauppa Oy:n yhteistyö laajentaa molempien yritysten palvelujen tarjontaa entisestään.

iHelp Finland Oy on aloittanut yhteistyön Raahessa ja Kalajoella toimivan Raahen Kännykkäkauppa Oy:n kanssa. Yhteistyön myötä Kännykkäkauppa pystyy laajentamaan toimintaansa matkapuhelinliittymien sekä tarvikkeiden myynnistä älypuhelimien ja tablet -tietokoneiden huolto- sekä korjauspalveluihin.

 ”Laajeneminen Raahen seudulle oli iHelpille luonnollinen siirto, joka on tehnyt pitkään tuloaan. Meillä on jo hyvin paljon Oulun toimipisteessä asioivia raahelaisia asiakkaina, joille halusimme mahdollistaa palveluidemme hyödyntämisen helpommin ja omalla paikkakunnallaan.” – Ville Tasala, iHelp Finland Oy:n toimitusjohtaja

Raahen Kännykkäkauppa Oy on Pohjois-pohjanmaan talousalueella pitkään toiminut mobiilialan yritys, jonka valikoimaan kuuluvat liittymät, puhelimet sekä puhelintarvikkeet. Yrityksen toimipisteet sijaitsevat Raahen keskustan K-Citymarketin yhteydessä sekä Kalajoen Hiekkasärkillä olevassa Raitti kauppakeskuksessa.

 ” Nyt solmitun yhteistyösopimuksen myötä pystymme laajentamaan palveluvalikoimaamme myös mobiililaitteiden huoltoon sekä korjaukseen, joka parantaa molempien liikkeidemme asiakaspalvelua. ” – Ville Ollanketo, Raahen Kännykkäkauppa Oy:n toimitusjohtaja

 

 

iHelpillä syyskuun korjatuimpien puhelinten kärkisijoja pitää edelleen iPhonen pari sukupolvea vanhat mallit. Syyskuu noudattaa korjatuimmilla malleillaan samaa linjaa kuin muutkin vuoden 2018 kuukaudet.

Korjatuimpien laitteiden kymmenen kärjessä olivat syyskuussa:

 • iPhone 6
 • iPhone 6S
 • OnePlus 3
 • Huawei Honor 8
 • iPhone 7
 • Huawei P Smart
 • OnePlus 5
 • Samsung Galaxy S8
 • Samsung Galaxy S8 Plus
 • iPhone 5S / SE

 

Myös toimenpiteiden kärki noudattaa aiempien vuosien mallinnusta siitä, miten puhelinten korjauksen sykli kulkee vuosi vuodelta - yllätyskin korjaustoimenpiteiden kärkijoukkoon kuitenkin mahtuu. Kesä-aikaan ja aina siihen saakka vuotta, kun lumi ei ole vielä pehmentämässä maata, yleisesti näyttöjen vaihdot ja panssarilasien myynti on huipussaan. Talven tullessa akun vaihto kestävämpään kokee taas piikin. Huoltotoimenpiteiden kärjessä syyskuussa oli näyttöjen ja akkujen vaihto kärkipaikkaa pitäviin iPhonen malleihin sekä yllättävänä elementtinä Huawein Honor8 -mallin takalasin vaihto.

iHelp Pietarsaari

29.8.2018 13.06

Uusi puhelinhuolto on avattu Pietarsaareen.

Lue lisää

Tuotteet 1-10 / 53

Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Nouseva