Ostoskori on tyhjä.
 

Tuotteet 1-10 / 58

Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Nouseva

Huawei alkoi näyttämään booking.com palvelun mainoksia älypuhelintensa lukitusnäytöllä. Asiakaspalvelumme kertoo nyt perusteellisesti mistä oikein on kysymys ja miten ne saat halutessasi ne poistettua puhelimestasi? 

Lue lisää

Pääsiäisen aukioloajat

15.4.2019 10.15

iHelp-liikkeet palvelevat poikkeavin aukioloin pääsiäisen pyhinä!

Pääsiäisen aukioloajat liikkeittäin:

OULU 19.-22.4. KIINNI

KEMI 19.-22.4. KIINNI

HELSINKI, KAMPPI 19.-25.4. KIINNI

TURKU 19.4. KIINNI 20.4. AUKI NORMAALISTI 21.-.22.4. KIINNI

ESPOO 19.-22.4. KIINNI

JOENSUU 19.-22.4. KIINNI

JÄRVENPÄÄ 19.-22.4. KIINNI

KAJAANI 19.-22.4. KIINNI

KALAJOKI 19.4. 11-17, 22.4. AUKI NORMAALISTI, 21.4. 11-17, 22.4. 11-17

KUHMO 19.-22.4. KIINNI

LOHJA 19.-22.4. KIINNI

MIKKELI 19.-22.4. KIINNI

PAIMIO 19.-22.4. KIINNI

PIETARSAARI 19.-22.4. KIINNI

RAAHE 19.4. KIINNI, 20.4. AUKI NORMAALISTI, 21.-22.4. KIINNI

RAUMA 19.-22.4. KIINNI

TAMPERE, PISPALA 19.-22.4. KIINNI

VAASA 19.-22.4. KIINNI

KEMPELE, ZEPPELIN 19.4. KIINNI, 20.-21.4. NORMAALIT AUKIOLOAJAT, 22.4. 12-18

KOKKOLA 19.-22.4. KIINNI

Isot, kansainväliset yritykset ovat nyt ottaneet härkää sarvista ja alkaneet muuttamaan toimintatapojaan reilusti ympäristöystävällisempään suuntaan. Tämän kaiken keskellä kuitenkin kuluttaja voi potea huonoa omaatuntoa siitä, että ei ehkä kykene vaikuttamaan omasta mielestään niin paljon kuin haluaisi. Me olemme tästä eri mieltä.

iHelp Finland Oy perustettiin jo vuonna 2012, jolloin toimialamme kattoi puhelinten sekä tablet-laitteiden huollot. Viime vuonna lisäsimme toimintaamme käytettyjen puhelinten myynnin ja oston. Taustalla tässä kaikessa on yksi perusarvoistamme, ympäristöystävällisyys. Me iHelpillä haluamme auttaa kuluttajia toimimaan arvojensa mukaan, samalla kantamalla oman kortemme kekoon kierrättämällä sekä uusiokäyttämällä ehjät ja rikkinäiset puhelimet sekä niiden osat. Viime vuonna korjasimme yli 20 000 puhelinta ja tablettia yli kahdellakymmenellä paikkakunnalla. 

Kirjoitimme viime vuonna blogiimme tekstin siitä, kuinka uusimpien puhelinmallien perässä juokseminen kuormittaa merkittävästi maapalloa. Haluammekin nyt korostaa, että puhelinten kierrätyksellä sekä korjauttamisella voi vaikuttaa merkittävästi omaan hiilijalanjälkeen ja sitä kautta kantaa oman kortensa kekoon kohti ympäristöystävällisempää ja kestävämpää tulevaisuutta. Vain pari vuotta aiemmin ihmiset yllättyivät, kun puhelimiin oli mahdollista vaihtaa näyttöjä tai akkuja, mutta nyt ihmiset tunnistavat heikentyneen akun tuomat ongelmat esimerkiksi pakkaskelillä ja hakeutuvat korjauttamaan puhelimen. Vuosien saatossa ihmisten tietoisuus puhelimien korjausmahdollisuudesta on lisääntynyt. Jouluisin havaitsemme aina ison piikin vanhojen ja uudempienkin älypuhelimien korjauksissa, kun ihmiset antavat niitä lahjoiksi uusille älypuhelimien käyttäjille. Tämä ilmiö on nyt selkeästi jatkunut joulun jälkeenkin.

iHelp Finland Oy on solminut uuden yhteistyösopimuksen Kokkolassa toimivan IT-alan yrityksen, BittiKulman kanssa. Yhteistyön myötä tietokoneita korjaava sekä myyvä BittiKulma pystyy laajentamaan palveluvalikoimaansa puhelimien ja tablet -tietokoneiden huolto- sekä korjauspalveluun.

BittiKulma toimii ICT-ratkaisuja tuottavana yrityksenä, jonka asiakkaina on alueen PK-yrityksiä sekä kuluttajia. Yrityksen toimipiste sijaitsee Kokkolan keskustassa, osoitteessa Kustaa Aadolfinkatu 3. BittiKulman toimipiste on 21:s iHelp-ketjun yrittäjä Suomessa.

” Keski-Pohjanmaan alueen talouden vahva kehitys näkyy myös mobiililaitehuollossa ja olemmekin pitkään etsineet uutta huoltokumppania tukemaan laajenevaa ketjuverkostoamme rannikkoalueella. Asiakkaamme vaativat paikallista palvelua sekä helppoja ratkaisuja heidän ongelmiinsa mobiililaitteissa."

Vesa-Pekka Venho, iHelp Finland Oy:n ketjuliiketoiminnasta vastaava johtaja.

BittiKulman viralliset avajaiset järjestetään 23.2. lauantaina kello 10-14. Kakkukahvien lisäksi liikkeessä on myös tarjouksia tuotteista ja palveluista. 

 

Vuosi on vaihtunut uuteen, mutta on vielä hetki aikaa katsoa vähän taakse päin. Tarkastelimme nimittäin läpi koko viime vuonna tekemämme puhelinten huollot kaikissa yli kahdessakymmenessä liikkeessämme ympäri Suomen ja selvitimme, mitä me huolsimme vuoden aikana eniten ja mitä huoltotoimenpiteitä toteutimme.

 

Huolletuimmat puhelinmallit 2018 TOP 10:

1. iPhone 6

2. iPhone 6S

3. Honor 8

4. iPhone 5S/SE

5. OnePlus 3T

6. iPhone 7

7. Honor 7

8. Samsung Galaxy A5 2017

9. OnePlus 5

10. Samsung Galaxy S8

Huoltotoimenpiteet 2018 TOP 10:

1. iPhone 6 akun vaihto

2. iPhone 6 näytön vaihto

3. iPhone 6S akun vaihto

4. iPhone 6S näytön vaihto

5. Honor 8 akun vaihto

6. Honor 8 näytön vaihto

7. iPhone 5S/SE näytön vaihto

8. OnePlus 3T näytön vaihto

9. iPhone 7 näytön- ja lasin vaihto

10. Honor 7 akun vaihto.

 

Kuukausikatsauksia mukaillen pitävät iPhonen 6 ja 6S -mallit edelleen kärkisijaa korjauksissa. Vuoden aikoja mukaillen on tammikuu alkanut kohentuneella määrällä akun vaihdoissa, kun taas kesällä runsaimmin vaihdetaan näyttöjä. Eron aiheuttaa se, että talvisin puhelinten näyttöjä suojaa kovaa maata pehmentävä lumi, kun taas tällöin akkuja hyydyttää kylmät ilmat.

Mielenkiinnolla odotamme minkälaisia muutoksia vuosi 2019 tuo tullessaan. Erinäisten ennusteiden mukaan vuosi tuo mukanaan muutoksia etenkin puhelinten kameroiden määrissä sekä laadussa, puhelinten muotoilussa sekä näyttöjen määrässä. Sormet syyhyten jo odotammekin ensimmäistä taittuvaa puhelinta korjattavaksemme.

 

Joulu on jo aivan lähellä ja jälleen kerran uusi puhelin on sinun tai läheistesi toivomuslistalla. Puhelinta hankkiessasi on kuitenkin tärkeää investoida vähän extraa, jotta puhelin säilyisi hyvän kuntoisena ja toimivana mahdollisimman pitkään!

Kokosimme listan asioista, joita kannattaa harkita hankkivansa investoidessa uuteen puhelimeen tai saadessa sellaisen esimerkiksi vaikkapa joululahjaksi: 

 • Panssarilasi – huolimatta siitä, että monet valmistajat kehuvat kestävämmällä lasillaan, on kuitenkin fakta, että vielä me emme ole kohdanneet puhelinmallia, jonka näyttö ei menisi rikki. Investoi siis panssarilasiin, jonka tarkoitus on toimia nimensä mukaisesti panssarina, suojaten näytön lasia ylimääräisiltä säröiltä.
 • Suojakotelo tai silikonisuoja – lasisten takakansien yleistyessä, on myös tärkeää suojata tuokin helposti rikkoutuva osa puhelimestasi. Investoi siis peittävään suojakoteloon, jossa usein saat myös lompakon samassa paketissa tai silikonisuojaan, joka läpinäkyvyytensä ansiosta paljastaa myös puhelimesi kauniin muotoilun.
 • Vara-kaapeliin – puhelimen mukana tuleva uusi latauskaapeli on aina hyvin lyhkäinen, mikä turhauttaa suunnattomasti, kun puhelin vaatii latausta ja sometukset on pahasti kesken. Investoi siis mielellään kolmemetriseen johtoon, joka helpottaa sohvalla löhötessä!
 • Tuleeko puhelin käyttöön selfie-perfektionistille? Hanki lisäosina kuvausvalo sekä selfe- tai kuvaustikku, jotka mahdollistavat sen täydellisen selfien saavuttamisen!
 • Mikä PopSocket? Nyt ostetaan sormuspidikkeitä, jotka auttavat jälleen kerran puhelimen ehjänä pysymisessä sekä lisäksi pitävät puhelinta sivuasennossa katsoessasi videoita puhelimeltasi! Ja onhan ne nyt paljon nätimpiä kuin PopSocketit!

Haluamme onnitella sinua uudesta puhelimestasi, toivottavasti se on juuri sellainen kuin toivoitkin! Pidetään yhdessä puhelimesi myös vastaisuudessa kunnossa. Älä kuitenkaan huoli, jos näyttö hajoaa tai akku pettää, me korjaamme ne kyllä.

iHelpistä jouluksi

4.12.2018 13.05

 

Osta joululahjat turvaamaan läheistesi älylaitteita esimerkiksi panssarilasin tai suojakotelon muodossa, lahjakortti epävarmuuden vallitessa tai käytetty, uuden veroinen ja reilusti edullisempi puhelin sitä tarvitsevalle, iHelpiltä!

 

 

 

Esittäjän Audionautix kappale Noel on suojattu lisenssillä Creative Commons Attribution (https://creativecommons.org/licenses/...) Artisti: http://audionautix.com/

 

Joululahjojen kestosuosikki muutaman vuoden ajan on jo olleet drone-lennokit ja dronen lennättäminen on nykyään muutoinkin hyvin suosittua sen suosion kasvaessa edelleen vuosi vuodelta. Halusimme kuitenkin koota aloittelijoille oman ohjeen, jota noudattamalle pääsee alkuun drone-harrastuksen parissa.

Mitä sinun kuuluu tietää drone -harrastusta aloittaessasi:

Drone-lennättämisen säännöstelyn taustalla on Trafi, joka on luonut muutamia sääntöjä lennokkien käyttöön. Lakimuutos on etenemässä, joka muuttaisi jälleen näitä sääntöjä muun muassa lentokorkeuksien suhteen, mutta tällä hetkellä säännöt ovat lyhykäisyydessään nämä:

 • kopterin on oltava koko ajan lennättäjän näköetäisyydellä,
 • lennättämisen maksimikorkeus on 150 metriä,
 • kotirauhaa ja yksityisyyttä on kunnioitettava,
 • ihmisjoukkojen ja massatapahtumien yläpuolella lennättäminen on kielletty sekä
 • lentokenttien läheisyyden korkeusmaksimi on 50 metriä ja etäisyys lentokenttään on oltava yli 5 kilometriä.

Jatkona edelliseen on myös jokainen lennätys rekisteröitävä Trafin tarjoamaan appiin, jonka voit ladata niin androidille kuin myös iOS-laitteellesi. App näyttää kartalla muun muassa lähellä olevat lennokit sekä muutakin tärkeää tietoa liittyen sen hetkiseen ilmaan ja kyseisen ilmatilan säädäntöihin.

Sanomattakin selvää on, että opiskele heti ensiksi oman dronesi käyttö turvallisessa ympäristössä, sillä drone on helpon lennätyksen lisäksi myös hyvin helppo rikkoa osaamattomissa käsissä. Jos rikkoutuminen kuitenkin tapahtuu niin me iHelpillä korjaamme DJI-merkkisen dronesi ammattitaidolla.

Varmistu, että kotivakuutuksesi vastuuvakuutus kattaa ulkopuolisille mahdollisesti aiheuttamat vahingot. Huomioi myös, että kotivakuutus ei pääsääntöisesti korvaa itse dronen korjausta mikäli vahinko on sattunut lennättäessä. Asiakaspalvelumme on koostanut Sinulle tarkemmat ohjeet asiasta drone ja kotivakuutus.

Asiasanat:

 

iHelpin Black Fridayn tarjoukset ovat voimassa AINOASTAAN liikkeissämme ja VAIN 23.11 !

Black Friday -tarjoukset:

 • iPhone, Huawei ja Oneplus akunvaihdot -25% 
 • iPad lasin vaihdot -25% (koskee ainoastaan lasia, ei koko näyttöä)
 • iPhone näytönvaihdot:

            iPhone SE/5s - 59€

            iPhone 6 - 79€

            iPhone 6+ - 129€

            iPhone 6s - 119€

            iPhone 6s+ - 149€

            iPhone 7 - 149€

            iPhone 7+ - 199€

            iPhone 8 - 229€

            iPhone 8+ - 289€

 

Mikäli liikkeestämme puuttuu jokin osa puhelinmallisi korjaukseen, voit lunastaa korjauksen jo perjantaina, jolloin saat alennuksen vaikka huolto tehtäisiinkin myöhemmin!

Asioidessasi liikkeissämme Black Fridayna, osallistut myös huolletun iPhone 6s:n arvontaan!

 

iHelp liikkeiden aukioloajat BLACK FRIDAYNA 23.11.

ESPOO 8-16.30
HELSINKI SULJETTU
JOENSUU 8-17
JÄRVENPÄÄ 9-17
KAJAANI 9-17
KALAJOKI 11-19
KEMI 9-17
KUHMO 9-16.30
LOHJA 8-16.30
MIKKELI 9-16.30
OULU 8-18
PAIMIO 10-17
PIETARSAARI 9.30-17.30
RAAHE 10-18
RAUMA 12-15
TAMPERE 11-18
TAMPERE (PISPALA) 10-17.30
TURKU 9-18
VAASA 9-17

 

Toistaiseksi ei puhelimesi ilmoita määräaikaishuollon ajankohtaisuudesta, mutta meidän mielestämme sen kuuluisi niin tehdä, sillä autoakin useammin käytät puhelintasi ja samalla tavoin sen käyttöaikaa voidaan pidentää sekä toimimista parantaa huoltamalla puhelimesi tärkeät osat.

 

Syitä puhelimen huollattamiseen ammattilaisen käsissä on löydettävissä kahdelta näkökulmalta katsellessa:

1. Jos tarkoituksena on pitää kyseinen puhelin itsellään mahdollisimman kauan, huoltojen tehtävä on pidentää puhelimen käyttöikää, sillä puhelimen käyttöikä pitenee osien ollessa kunnossa ja täydessä toiminnassaan.

2. Mikäli tarkoituksena on jokin päivä laittaa se itselle jo vanhaksi käynyt puhelinmalli myyntiin muutaman vuoden ikäisenä, pysyy puhelimen jälleenmyyntiarvo hyvänä huoltojen avulla, koska toimivasta puhelimesta maksetaan paremmin kuin rikkinäisestä.

 

Olemme lanseeranneet määräaikaishuoltopaketin, joka sisältää viiden olennaisen puhelimen osan huollon sekä kaupan päällisenä uuden panssarilasin asennuksen huollettavaan laitteeseen. Poikkeuksena monien muiden laitteiden määräaikaishuoltoon, meidän hintamme ei nouse ”yllättävien löydösten” mukana.

 

Tuotteet 1-10 / 58

Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Nouseva