Ostoskori on tyhjä.
 

Tuotteet 1-10 / 56

Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Nouseva

 

Vuosi on vaihtunut uuteen, mutta on vielä hetki aikaa katsoa vähän taakse päin. Tarkastelimme nimittäin läpi koko viime vuonna tekemämme puhelinten huollot kaikissa yli kahdessakymmenessä liikkeessämme ympäri Suomen ja selvitimme, mitä me huolsimme vuoden aikana eniten ja mitä huoltotoimenpiteitä toteutimme.

 

Huolletuimmat puhelinmallit 2018 TOP 10:

1. iPhone 6

2. iPhone 6S

3. Honor 8

4. iPhone 5S/SE

5. OnePlus 3T

6. iPhone 7

7. Honor 7

8. Samsung Galaxy A5 2017

9. OnePlus 5

10. Samsung Galaxy S8

Huoltotoimenpiteet 2018 TOP 10:

1. iPhone 6 akun vaihto

2. iPhone 6 näytön vaihto

3. iPhone 6S akun vaihto

4. iPhone 6S näytön vaihto

5. Honor 8 akun vaihto

6. Honor 8 näytön vaihto

7. iPhone 5S/SE näytön vaihto

8. OnePlus 3T näytön vaihto

9. iPhone 7 näytön- ja lasin vaihto

10. Honor 7 akun vaihto.

 

Kuukausikatsauksia mukaillen pitävät iPhonen 6 ja 6S -mallit edelleen kärkisijaa korjauksissa. Vuoden aikoja mukaillen on tammikuu alkanut kohentuneella määrällä akun vaihdoissa, kun taas kesällä runsaimmin vaihdetaan näyttöjä. Eron aiheuttaa se, että talvisin puhelinten näyttöjä suojaa kovaa maata pehmentävä lumi, kun taas tällöin akkuja hyydyttää kylmät ilmat.

Mielenkiinnolla odotamme minkälaisia muutoksia vuosi 2019 tuo tullessaan. Erinäisten ennusteiden mukaan vuosi tuo mukanaan muutoksia etenkin puhelinten kameroiden määrissä sekä laadussa, puhelinten muotoilussa sekä näyttöjen määrässä. Sormet syyhyten jo odotammekin ensimmäistä taittuvaa puhelinta korjattavaksemme.

 

Onneksi olkoon! Joulupukki kenties toi sinulle uuden puhelimen ja nyt vanha puhelin lojuu nurkissa käyttämättömänä. Se kannattaa laittaa kiertoon, eikä ainoastaan siksi, että siitä voi saada rahaa, vaan myös siksi, että se on ehdottomasti yksi isoimmista ekoteoista, mitä arkipäivässä voit tehdä! 

Käytettyä puhelinta myydessä on kuitenkin huomioitava muutama seikka, koska puhelinta ei sellaisenaan kannata kiertoon laittaa. Kun myyt käytetyn puhelimesi eteenpäin:

 1. Tallenna kaikki tiedostosi langattomasti pilveen. Applen laitteissa iCloud toimii tämän apuna ja android-laitteissa esimerkiksi Google, Dropbox ja Flickr auttavat. Mikäli et välitä pilven käyttämisestä, myös USB-kaapelilla tietojen siirtäminen on mahdollista.
 2. Mikäli omistat puhelimen, jossa on käytössä turvalukitus (esim. ”Etsi iPhoneni”), muista ottaa tämä asetus pois päältä.
 3. Palauta puhelimesi tehdasasetuksiin. Kun myyt puhelimesi, ei pelkkä asetusten nollaus riitä, vaan tiedostot on poistettava myös varmuuskopiosta. Android-laitteissa tehdasasetusten palautus toteuttaa tämän ja iPhoneissa kohta ”Poista kaikki sisältö ja asetukset”.
 4. Kerää oheistarvikkeet kasaan. Tämä ei toki ole välttämätöntä, mutta on se arvokkaampi ostos toiselle, mikäli latauskaapelit ja muut oheistuotteet on pakattuna ja vielä alkuperäiseen laatikkoon.
 5. Puhdista puhelimesi siltä osin kuin kykenet. Painotamme kuitenkin, että älä kuitenkaan koske esimerkiksi laturipistokkeeseen, koska sen sisällä on rikkoutuvia pieniä osia.

Lopuksi kannattaa vertailla, että minne myymällä saat parhaan korvauksen. Esimerkiksi meiltä iHelpillä voit saada hinta-arvion verkkosivuillamme olevan lomakkeen kautta.

Puhelimen kierrättämisen ekologisuudesta voit lukea myös täältä.

 

Joulu on jo aivan lähellä ja jälleen kerran uusi puhelin on sinun tai läheistesi toivomuslistalla. Puhelinta hankkiessasi on kuitenkin tärkeää investoida vähän extraa, jotta puhelin säilyisi hyvän kuntoisena ja toimivana mahdollisimman pitkään!

Kokosimme listan asioista, joita kannattaa harkita hankkivansa investoidessa uuteen puhelimeen tai saadessa sellaisen esimerkiksi vaikkapa joululahjaksi: 

 • Panssarilasi – huolimatta siitä, että monet valmistajat kehuvat kestävämmällä lasillaan, on kuitenkin fakta, että vielä me emme ole kohdanneet puhelinmallia, jonka näyttö ei menisi rikki. Investoi siis panssarilasiin, jonka tarkoitus on toimia nimensä mukaisesti panssarina, suojaten näytön lasia ylimääräisiltä säröiltä.
 • Suojakotelo tai silikonisuoja – lasisten takakansien yleistyessä, on myös tärkeää suojata tuokin helposti rikkoutuva osa puhelimestasi. Investoi siis peittävään suojakoteloon, jossa usein saat myös lompakon samassa paketissa tai silikonisuojaan, joka läpinäkyvyytensä ansiosta paljastaa myös puhelimesi kauniin muotoilun.
 • Vara-kaapeliin – puhelimen mukana tuleva uusi latauskaapeli on aina hyvin lyhkäinen, mikä turhauttaa suunnattomasti, kun puhelin vaatii latausta ja sometukset on pahasti kesken. Investoi siis mielellään kolmemetriseen johtoon, joka helpottaa sohvalla löhötessä!
 • Tuleeko puhelin käyttöön selfie-perfektionistille? Hanki lisäosina kuvausvalo sekä selfe- tai kuvaustikku, jotka mahdollistavat sen täydellisen selfien saavuttamisen!
 • Mikä PopSocket? Nyt ostetaan sormuspidikkeitä, jotka auttavat jälleen kerran puhelimen ehjänä pysymisessä sekä lisäksi pitävät puhelinta sivuasennossa katsoessasi videoita puhelimeltasi! Ja onhan ne nyt paljon nätimpiä kuin PopSocketit!

Haluamme onnitella sinua uudesta puhelimestasi, toivottavasti se on juuri sellainen kuin toivoitkin! Pidetään yhdessä puhelimesi myös vastaisuudessa kunnossa. Älä kuitenkaan huoli, jos näyttö hajoaa tai akku pettää, me korjaamme ne kyllä.

iHelpistä jouluksi

4.12.2018 13.05

 

Osta joululahjat turvaamaan läheistesi älylaitteita esimerkiksi panssarilasin tai suojakotelon muodossa, lahjakortti epävarmuuden vallitessa tai käytetty, uuden veroinen ja reilusti edullisempi puhelin sitä tarvitsevalle, iHelpiltä!

 

 

 

Esittäjän Audionautix kappale Noel on suojattu lisenssillä Creative Commons Attribution (https://creativecommons.org/licenses/...) Artisti: http://audionautix.com/

 

Joululahjojen kestosuosikki muutaman vuoden ajan on jo olleet drone-lennokit ja dronen lennättäminen on nykyään muutoinkin hyvin suosittua sen suosion kasvaessa edelleen vuosi vuodelta. Halusimme kuitenkin koota aloittelijoille oman ohjeen, jota noudattamalle pääsee alkuun drone-harrastuksen parissa.

Mitä sinun kuuluu tietää drone -harrastusta aloittaessasi:

Drone-lennättämisen säännöstelyn taustalla on Trafi, joka on luonut muutamia sääntöjä lennokkien käyttöön. Lakimuutos on etenemässä, joka muuttaisi jälleen näitä sääntöjä muun muassa lentokorkeuksien suhteen, mutta tällä hetkellä säännöt ovat lyhykäisyydessään nämä:

 • kopterin on oltava koko ajan lennättäjän näköetäisyydellä,
 • lennättämisen maksimikorkeus on 150 metriä,
 • kotirauhaa ja yksityisyyttä on kunnioitettava,
 • ihmisjoukkojen ja massatapahtumien yläpuolella lennättäminen on kielletty sekä
 • lentokenttien läheisyyden korkeusmaksimi on 50 metriä ja etäisyys lentokenttään on oltava yli 5 kilometriä.

Jatkona edelliseen on myös jokainen lennätys rekisteröitävä Trafin tarjoamaan appiin, jonka voit ladata niin androidille kuin myös iOS-laitteellesi. App näyttää kartalla muun muassa lähellä olevat lennokit sekä muutakin tärkeää tietoa liittyen sen hetkiseen ilmaan ja kyseisen ilmatilan säädäntöihin.

Sanomattakin selvää on, että opiskele heti ensiksi oman dronesi käyttö turvallisessa ympäristössä, sillä drone on helpon lennätyksen lisäksi myös hyvin helppo rikkoa osaamattomissa käsissä. Jos rikkoutuminen kuitenkin tapahtuu niin me iHelpillä korjaamme DJI-merkkisen dronesi ammattitaidolla.

Varmistu, että kotivakuutuksesi vastuuvakuutus kattaa ulkopuolisille mahdollisesti aiheuttamat vahingot. Huomioi myös, että kotivakuutus ei pääsääntöisesti korvaa itse dronen korjausta mikäli vahinko on sattunut lennättäessä. Asiakaspalvelumme on koostanut Sinulle tarkemmat ohjeet asiasta drone ja kotivakuutus.

Asiasanat:

 

iHelpin Black Fridayn tarjoukset ovat voimassa AINOASTAAN liikkeissämme ja VAIN 23.11 !

Black Friday -tarjoukset:

 • iPhone, Huawei ja Oneplus akunvaihdot -25% 
 • iPad lasin vaihdot -25% (koskee ainoastaan lasia, ei koko näyttöä)
 • iPhone näytönvaihdot:

            iPhone SE/5s - 59€

            iPhone 6 - 79€

            iPhone 6+ - 129€

            iPhone 6s - 119€

            iPhone 6s+ - 149€

            iPhone 7 - 149€

            iPhone 7+ - 199€

            iPhone 8 - 229€

            iPhone 8+ - 289€

 

Mikäli liikkeestämme puuttuu jokin osa puhelinmallisi korjaukseen, voit lunastaa korjauksen jo perjantaina, jolloin saat alennuksen vaikka huolto tehtäisiinkin myöhemmin!

Asioidessasi liikkeissämme Black Fridayna, osallistut myös huolletun iPhone 6s:n arvontaan!

 

iHelp liikkeiden aukioloajat BLACK FRIDAYNA 23.11.

ESPOO 8-16.30
HELSINKI SULJETTU
JOENSUU 8-17
JÄRVENPÄÄ 9-17
KAJAANI 9-17
KALAJOKI 11-19
KEMI 9-17
KUHMO 9-16.30
LOHJA 8-16.30
MIKKELI 9-16.30
OULU 8-18
PAIMIO 10-17
PIETARSAARI 9.30-17.30
RAAHE 10-18
RAUMA 12-15
TAMPERE 11-18
TAMPERE (PISPALA) 10-17.30
TURKU 9-18
VAASA 9-17

 

Toistaiseksi ei puhelimesi ilmoita määräaikaishuollon ajankohtaisuudesta, mutta meidän mielestämme sen kuuluisi niin tehdä, sillä autoakin useammin käytät puhelintasi ja samalla tavoin sen käyttöaikaa voidaan pidentää sekä toimimista parantaa huoltamalla puhelimesi tärkeät osat.

 

Syitä puhelimen huollattamiseen ammattilaisen käsissä on löydettävissä kahdelta näkökulmalta katsellessa:

1. Jos tarkoituksena on pitää kyseinen puhelin itsellään mahdollisimman kauan, huoltojen tehtävä on pidentää puhelimen käyttöikää, sillä puhelimen käyttöikä pitenee osien ollessa kunnossa ja täydessä toiminnassaan.

2. Mikäli tarkoituksena on jokin päivä laittaa se itselle jo vanhaksi käynyt puhelinmalli myyntiin muutaman vuoden ikäisenä, pysyy puhelimen jälleenmyyntiarvo hyvänä huoltojen avulla, koska toimivasta puhelimesta maksetaan paremmin kuin rikkinäisestä.

 

Olemme lanseeranneet määräaikaishuoltopaketin, joka sisältää viiden olennaisen puhelimen osan huollon sekä kaupan päällisenä uuden panssarilasin asennuksen huollettavaan laitteeseen. Poikkeuksena monien muiden laitteiden määräaikaishuoltoon, meidän hintamme ei nouse ”yllättävien löydösten” mukana.

 

 

Törmäsimme sattumalta kanadalaisen McMaster yliopiston toteuttamaan tutkimukseen, jonka mukaan älypuhelimet tulevat olemaan kaikkein vahingoittavin elementti ympäristöllemme vuoteen 2040 mennessä. Tutkimuksessa todetaan, että vaikka itsessään älypuhelimet eivät paljoa energiaa kuluta, kuluu muun muassa niiden emolevyjen valmistamiseen runsaasti energiaa. Jo vuonna 2020 älypuhelinten energiankulutus tulee ohittamaan tietokoneiden energian kulutuksen. (Belkhir, Lotfi 2018.)

Me iHelpillä haluamme tarjota kuluttajille mahdollisuuden pienentää hiilijalanjälkeään omalta osaltaan ja olemme ottaneet puhelinten huoltojen rinnalle tuotteisiimme myös käytettyjen puhelinten ostamisen sekä myynnin palvelut. On kuitenkin olemassa muitakin syitä kuin maailman pelastaminen, miksi kuluttaa rahansa käytettyyn puhelimeen ennemmin kuin harkita sitä viimeisintä lippulaivamallia! Ostamalla käytetyn puhelimen, sinä:

1. Pienennät hiilijalanjälkeäsi – mikäli älypuhelimen käyttöikää pidennetään vuodella, elinkaaripäästöt vähenevät lähes kolmanneksella (eetti.fi). Älypuhelimilla on kuitenkin luultua pidempi käyttöikä, jonka oikeat ja uudet osat varmistavat.

2. Säästät rahaa luonnon lisäksi – käytetty, huollettu ja toimivaksi todettu puhelin ei kustanna tuhatta euroa, saat sen murtohinnalla uuden hinnasta.

3. Säästät rahaa myös kalliissa huoltotoimenpiteissä. Jos omistat kaikkea muuta kuin Hannu Hanhen tuurin niin vanhemman mallin korjaaminenkin on vastaisuudessa edullisempaa kuin sen kaikkein uusimman.

4. Saat itsellesi mieluisan puhelimen. Miellyttääkö jokin tietty malli kyseisen valmistajan valikoimista? Valmistajat lakkaavat myymästä vanhoja mallejaan, mutta voit löytää mieluisan mallisi käytettyjen puhelinten valikoimista.

Ympäristökeskustelun käydessä kuumana, emme kuitenkaan voi korostaa tarpeeksi sitä, kuinka tärkeää on huomioida myös älypuhelimet osana hiilijalanjälkeä. Yhä uusiutuvien mallien tullessa markkinoille, on myös äärimmäisen tärkeää huomioida mahdollisuus korjata jo rakkaaksi ja luotetuksi todettua puhelinta.

 

Talvi alkaa kolkutella jo ovella ja sehän tarkoittaa monelle vanhemman puhelinmallin omistajalle sitä, että puhelimen akku saattaa tehdä tepposet keskellä pakkasta ja sammua itsestään. Ei hätää, me koottiin teille selviytymisetiketti, jota tarkkaan harjoittelemalla saatatte selvitä tämän talven yli ilman ylimääräisiä seinään nakattuja puhelimia.

 

Ne perinteisethän tiedetään – ”älä pidä näyttöä kirkkaana”, ”pidä päällä lentokonetilaa niin akkua kuluu vähemmän”, mutta on olemassa muutakin. Ehkä niitä vähän oudompia virransäästötapoja. Näin säästät puhelimesi akkua päivittäisessä käytössä:

 1. Spesifisti Samsungin käyttäjillä on AMOLED näyttö, jossa tumman väristä taustaa käyttämällä säästää akkua! AMOLED näytöt korostavat värikkäitä pikseleitä, joten mitä enemmän sinulla on tummia pikseleitä taustassa, sitä vähemmän virtaa puhelin käyttää niiden näyttämiseen.
 2. Päivitä ne sovellukset! Siihen on nimittäin syynsä, että sovellusten kehittäjät julkaisevat uusia päivityksiä ja usein niihin liittyy paljolti juurikin akunsäästön optimointi. (Vinkki 2.1 Poista myös ne vanhat sovellukset taustalta, mitä et käytä.)
 3. Tarvitko välttämättä värinähälytyksiä? -Et. Laita värinähälytys pois päältä, sillä se vie enemmän virtaa puhelimestasi kuin äänien päällä pitäminen!
 4. Ärsyttääkö, kun puhelin piippaa vähän väliä jostain uudesta ilmoituksesta? Hyvä – niin meitäkin. Ärsytyksen lisäksi nämä turhat ilmoitukset syövät puhelimesi virtaa. Kipin kapin siis asetuksiin ja turhien ilmoitusten näkyminen pois päältä.
 5. Googlaa, älä Siritä. Siri ja Google Now ovat yllättävän isoja patterisyöppöjä. KVG!

+ 1. Jos mikään näistä ei auta, on aika vaihtaa puhelimesi akku.

 

 

iHelp Finland Oy:n ja Raahen Kännykkäkauppa Oy:n yhteistyö laajentaa molempien yritysten palvelujen tarjontaa entisestään.

iHelp Finland Oy on aloittanut yhteistyön Raahessa ja Kalajoella toimivan Raahen Kännykkäkauppa Oy:n kanssa. Yhteistyön myötä Kännykkäkauppa pystyy laajentamaan toimintaansa matkapuhelinliittymien sekä tarvikkeiden myynnistä älypuhelimien ja tablet -tietokoneiden huolto- sekä korjauspalveluihin.

 ”Laajeneminen Raahen seudulle oli iHelpille luonnollinen siirto, joka on tehnyt pitkään tuloaan. Meillä on jo hyvin paljon Oulun toimipisteessä asioivia raahelaisia asiakkaina, joille halusimme mahdollistaa palveluidemme hyödyntämisen helpommin ja omalla paikkakunnallaan.” – Ville Tasala, iHelp Finland Oy:n toimitusjohtaja

Raahen Kännykkäkauppa Oy on Pohjois-pohjanmaan talousalueella pitkään toiminut mobiilialan yritys, jonka valikoimaan kuuluvat liittymät, puhelimet sekä puhelintarvikkeet. Yrityksen toimipisteet sijaitsevat Raahen keskustan K-Citymarketin yhteydessä sekä Kalajoen Hiekkasärkillä olevassa Raitti kauppakeskuksessa.

 ” Nyt solmitun yhteistyösopimuksen myötä pystymme laajentamaan palveluvalikoimaamme myös mobiililaitteiden huoltoon sekä korjaukseen, joka parantaa molempien liikkeidemme asiakaspalvelua. ” – Ville Ollanketo, Raahen Kännykkäkauppa Oy:n toimitusjohtaja

 

 

Tuotteet 1-10 / 56

Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Nouseva