Tuotteet 1-10 / 48

Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Nouseva

 

Talvi alkaa kolkutella jo ovella ja sehän tarkoittaa monelle vanhemman puhelinmallin omistajalle sitä, että puhelimen akku saattaa tehdä tepposet keskellä pakkasta ja sammua itsestään. Ei hätää, me koottiin teille selviytymisetiketti, jota tarkkaan harjoittelemalla saatatte selvitä tämän talven yli ilman ylimääräisiä seinään nakattuja puhelimia.

 

Ne perinteisethän tiedetään – ”älä pidä näyttöä kirkkaana”, ”pidä päällä lentokonetilaa niin akkua kuluu vähemmän”, mutta on olemassa muutakin. Ehkä niitä vähän oudompia virransäästötapoja. Näin säästät puhelimesi akkua päivittäisessä käytössä:

 1. Spesifisti Samsungin käyttäjillä on AMOLED näyttö, jossa tumman väristä taustaa käyttämällä säästää akkua! AMOLED näytöt korostavat värikkäitä pikseleitä, joten mitä enemmän sinulla on tummia pikseleitä taustassa, sitä vähemmän virtaa puhelin käyttää niiden näyttämiseen.
 2. Päivitä ne sovellukset! Siihen on nimittäin syynsä, että sovellusten kehittäjät julkaisevat uusia päivityksiä ja usein niihin liittyy paljolti juurikin akunsäästön optimointi. (Vinkki 2.1 Poista myös ne vanhat sovellukset taustalta, mitä et käytä.)
 3. Tarvitko välttämättä värinähälytyksiä? -Et. Laita värinähälytys pois päältä, sillä se vie enemmän virtaa puhelimestasi kuin äänien päällä pitäminen!
 4. Ärsyttääkö, kun puhelin piippaa vähän väliä jostain uudesta ilmoituksesta? Hyvä – niin meitäkin. Ärsytyksen lisäksi nämä turhat ilmoitukset syövät puhelimesi virtaa. Kipin kapin siis asetuksiin ja turhien ilmoitusten näkyminen pois päältä.
 5. Googlaa, älä Siritä. Siri ja Google Now ovat yllättävän isoja patterisyöppöjä. KVG!

+ 1. Jos mikään näistä ei auta, on aika vaihtaa puhelimesi akku.

 

 

iHelp Finland Oy:n ja Raahen Kännykkäkauppa Oy:n yhteistyö laajentaa molempien yritysten palvelujen tarjontaa entisestään.

iHelp Finland Oy on aloittanut yhteistyön Raahessa ja Kalajoella toimivan Raahen Kännykkäkauppa Oy:n kanssa. Yhteistyön myötä Kännykkäkauppa pystyy laajentamaan toimintaansa matkapuhelinliittymien sekä tarvikkeiden myynnistä älypuhelimien ja tablet -tietokoneiden huolto- sekä korjauspalveluihin.

 ”Laajeneminen Raahen seudulle oli iHelpille luonnollinen siirto, joka on tehnyt pitkään tuloaan. Meillä on jo hyvin paljon Oulun toimipisteessä asioivia raahelaisia asiakkaina, joille halusimme mahdollistaa palveluidemme hyödyntämisen helpommin ja omalla paikkakunnallaan.” – Ville Tasala, iHelp Finland Oy:n toimitusjohtaja

Raahen Kännykkäkauppa Oy on Pohjois-pohjanmaan talousalueella pitkään toiminut mobiilialan yritys, jonka valikoimaan kuuluvat liittymät, puhelimet sekä puhelintarvikkeet. Yrityksen toimipisteet sijaitsevat Raahen keskustan K-Citymarketin yhteydessä sekä Kalajoen Hiekkasärkillä olevassa Raitti kauppakeskuksessa.

 ” Nyt solmitun yhteistyösopimuksen myötä pystymme laajentamaan palveluvalikoimaamme myös mobiililaitteiden huoltoon sekä korjaukseen, joka parantaa molempien liikkeidemme asiakaspalvelua. ” – Ville Ollanketo, Raahen Kännykkäkauppa Oy:n toimitusjohtaja

 

 

iHelpillä syyskuun korjatuimpien puhelinten kärkisijoja pitää edelleen iPhonen pari sukupolvea vanhat mallit. Syyskuu noudattaa korjatuimmilla malleillaan samaa linjaa kuin muutkin vuoden 2018 kuukaudet.

Korjatuimpien laitteiden kymmenen kärjessä olivat syyskuussa:

 • iPhone 6
 • iPhone 6S
 • OnePlus 3
 • Huawei Honor 8
 • iPhone 7
 • Huawei P Smart
 • OnePlus 5
 • Samsung Galaxy S8
 • Samsung Galaxy S8 Plus
 • iPhone 5S / SE

 

Myös toimenpiteiden kärki noudattaa aiempien vuosien mallinnusta siitä, miten puhelinten korjauksen sykli kulkee vuosi vuodelta - yllätyskin korjaustoimenpiteiden kärkijoukkoon kuitenkin mahtuu. Kesä-aikaan ja aina siihen saakka vuotta, kun lumi ei ole vielä pehmentämässä maata, yleisesti näyttöjen vaihdot ja panssarilasien myynti on huipussaan. Talven tullessa akun vaihto kestävämpään kokee taas piikin. Huoltotoimenpiteiden kärjessä syyskuussa oli näyttöjen ja akkujen vaihto kärkipaikkaa pitäviin iPhonen malleihin sekä yllättävänä elementtinä Huawein Honor8 -mallin takalasin vaihto.

iHelp Pietarsaari

29.8.2018 13.06

Uusi puhelinhuolto on avattu Pietarsaareen.

Lue lisää

PowerBank arvonta

11.4.2018 19.19

Perjantai 13 päivä arvonta.

Lue lisää

Android puhelimen lukituksen avaus

Oletko suojanut puhelimesi lukituskuviolla, lukituskoodilla tai nk. PIN-koodilla ja olet nyt unohtanut sen?

Lue lisää

Uutta puhelinta hankkiessa vanhojen laitteiden kohtalo on usein päätyä keräämään pölyä laatikon pohjalle. Puhelimia hankitaan usein lisää ja laatikossa oleva pino sen kuin kasvaa. Puhelimia harvoin viitsii heittää suoraan roskiin, ja vanhoja malleja on vaikea saada myydyksi.

iHelp auttaa tässäkin asiassa! Ostamme käytetyn puhelimesi kilpailukykyiseen hintaan! iHelpin Puhelin rahaksi palvelun kautta voit myydä käytetyn puhelimesi ja maksamme siitä kunnon mukaan.

Lue lisää

Svenskspråkig kundtjänst

10.1.2018 16.25

Svenskspråkig kundtjänst

Vi har nu öppnat en kundtjänstcentral i Åbo, som fokuserar på betjäning av svenskspråkiga kunder. I början finns två mobilenhetsspecialister på enheten, som båda jobbat som reparationstekniker.

Lue lisää

Tuotteet 1-10 / 48

Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Nouseva