Avoimet työpaikat – iHelp Finland Oy

iHelp Finland Oy on aidosti erilainen työpaikka, jossa panostetaan inspiroivaan työyhteisöön ja toimitaan yhtenä joukkueena. Odotamme työntekijöiltämme vahvaa sitoutumista yhteisiin arvoihin, tavoitteisiin, asiakaslähtöistä työskentelytapaa, rohkeaa ja positiivista mieltä sekä halua kehittyä ja kehittää omaa työtään. Tarjoamme puolestamme mielenkiintoisia tehtäviä ja urapolkumahdollisuuksia, dynaamisen työilmapiirin sekä laajat työ- ja vapaa-ajan yhteensovittamista tukevan johtamiskulttuurin. Katso alta avoimet työpaikat ja tule töihin Suomen parhaaseen huoltoliikkeeseen!

Hae meille töihin – kaikki avoimet työpaikat

Tällä hetkellä emme valitettavasti etsi aktiivisesti uutta henkilöä, mutta vastaanotamme kuitenkin mielellämme avoimia hakemuksia erilaisiin työtehtäviin. Avoimen hakemuksen voit lähettää osoitteeseen mikko.koskimaki (at) ihelp.fi

Opiskelijat

iHelp Finland Oy tekee jatkuvaa yhteistyötä eri oppilaitosten kanssa työharjoittelun, opinnäytetöiden ja pro-gradu töiden kautta.

Työharjoittelu

Tarjoamme työharjoittelupaikkoja opiskelijoille Oulun, Espoon ja Turun toimipisteessämme. Työharjoitteluun voimme ottaa:

  • Teknisen alan opiskelijoita korjaamollemme mobiililaitteiden huoltoon.
  • Myynti- ja markkinointi alan opiskelijoita markkinointiosastollemme, sosiaalisen median ylläpitoon ja hakukoneoptimointiin.

Kesätyöpaikat

Tarjoamme vuosittain kesätyöpaikkoja usealle teknisen alan opiskelijalle. Hakijoiltamme edellytämme täysi-ikäisyyden lisäksi aiempaa kokemusta mobiililaitteista, sekä mahdollisuutta työskennellä vähintään kaksi kuukautta.

Opinnäytetyö

Tarjoamme mahdollisuutta tehdä opinnäytetyötä yrityksellemme.

Harjoitteluun liittyvissä asioissa ota yhteyttä

Vesa-Pekka Venho

Puhelinnumero: 050 086 0455

Sähköposti: vpvenho ( ) ihelp.fi

Avoimet työpaikat iHelp Finland Oy